Descoperă băuturile care îţi menţin abdomenul plat

Un abdomen frumos, lucrat, ferm se face în primul rând în bucătărie, alegând cu grijă alimentele. De asemenea este necesar să lucrezi partea musculară temeinic.

RomaniaTV.net
08 ian. 2018, 08:30
Descoperă băuturile care îţi menţin abdomenul plat

Aspectul fizic este strâns legat de starea ta de sănătate. Deși pare ceva ilar, în realitate, cu cât ai o alimentație mai bogată în zaharuri, grăsimi, băuturi carbogazoase și devii mai sedentar, cu atât mai greu îți va fi să-ți menții o anumită greutate și să te bucuri de sănătate.

O astfel de alimentație previne formarea țesutului adipos la nivelul taliei, grăsimea abdominală fiind cea mai nocivă și greu de eliminat.

Citeşte şi Vrei abdomen plat? Iată ce să mănânci ca să NU ai burtă

Ai grijă la alimentația ta

Profită din plin de gustul legumelor de sezon! Asigură-te că ai parte cel puțin 2 porții de legume și una de fructe zilnic. Hidratează-te constant și nu te sfii să faci mișcare.

Asta nu înseamnă că trebuie să excluzi definitiv grăsimile din alimentație, ci trebuie să le consumi doar pe cele bune. Astfel, dacă alegi la micul dejun o băutură care cuprinde grăsimi sănătoase, te vei bucura de energie pe tot parcursul zilei, îți vei suprima pofta de mâncare exagerată și vei accelera tranzitul intestinal. Vei accelera procesul de eliminare a toxinelor și vei vedea rezultatele dorite într-un timp relativ bun.

Află mai multe despre cum să ai un abdomen plat AICI.