Descoperă cele mai POPULARE diete ale anului 2015

De la dieta cu "boabe verzi de cafea" şi până la dieta Atkins, specialiştii au aruncat o privire asupra dietelor pe care femeile le caută în mediul online. Pentru a afla care sunt adevăratele diete de care sunt interesante femeile britanice, specialiştii şi-au îndreptat atenţia asupra motorului de căutare Google, care ştie cu exactitate ce regimuri alimentare bizare au căutat doamnele şi domnişoarele în secret, în toiul nopţii, pe laptop sau calculator.

RomaniaTV.net
13 ian. 2015, 14:41
Descoperă cele mai POPULARE diete ale anului 2015

Iata mai jos un top 10 al celor mai cautate diete in 2014 pe Google – si, dupa cum iti poti imagina, aceste vor continua sa le faca pe femei curioase si in 2015.

Citeşte şi  Ce se întâmplă cu grăsimea atunci când slăbeşti

„Clean 9 diet”

Aceasta este prima etapa dintr-o dieta alcatuita din doua parti, dezvoltata de Forever Living, care pretinde ca persoanele pot slabi (in siguranta) 5 kilograme in doar 9 zile. Dieta este alcatuita dintr-un detox de doua zile, in care sunt consumate doar suplimente alimentare si un shake care inlocuieste o masa; etapa aceasta este urmata de o saptamana in care trebuie sa iei si mai multe suplimente, sa bei doua shake-uri si sa consumi o masa de 600 de calori pe zi.

Citeşte şi  Dieta DASH: Află cum slăbeşti cu ajutorul celui mai eficient regim alimentar din lume

„Ultima diet”

Diet Ultima UK este o „pilula de slabit” care pretinde ca poate sa previna grasimea, sa creasca masa musculara si sa suprime apetitul. Opiniile specialistilor referitoare la aceasta dieta sunt destul de amestecate, asa ca ti-ar fi mult mai bine fara ea. Cel mai bine ar fi sa te limitezi la smoothie-urile tale preferate.

Citeşte şi  DIETA în funcţie de ZODIE. Alimente care slăbesc fiecare nativ al zodiacului

„Perricone diet”

Aceasta dieta Perricone merge pe ideea de a consuma alimente antiinflamatoare si acizi grasi Omega-3. Se presupune ca dieta Perricone ajuta la pierderea in greutate si la imbunatatirea aspectului pielii. Dieta implica un consum sporit de peste, fructe si legume, iar in acelasi timp trebuie sa eviti orice alimente ce au in compozitie faina, zahar sau indulcitori: paine, cereale, alimente prajite, sucul de fructe, pastele, orezul, cartofii si inghetata.

Citeste mai mult pe feminis.ro.