Descoperă motivele pentru care nu ar trebui să mai mănânci crenvurşti

Dacă ai obiceiul să consumi crenvurşti sau hotdog din lipsă de timp sau pur si simplu din plăcerea gustului, ar trebui să gândeşti de două ori, cu atât mai mult cu cât mulţi părinţi folosesc acest aliment drept o opţiune pentru micul dejun sau masa de seară al copiilor lor.

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 09:34
Descoperă motivele pentru care nu ar trebui să mai mănânci crenvurşti

Este bine sa te întrebi înainte de a-l savura ce ingrediente au fost folosite la prepararea lui. Când vei afla răspunsul, mai mult ca sigur vei opta si pentru alte optiuni mai sanatoase pentru masa familiei tale, oricat de putin timp ai avea la dispozitie. Idei sanatoase si savuroase pentru un mic dejun pe cinste iti oferim noi mai jos, nu inainte de a te informa despre ingredientele puse la bataie pentru obtinerea celebrului aliment.

Citeşte şi Ţi se întoarce stomacul pe dos. Imaginile care ÎŢI VOR TĂIA POFTA de hot-dog

Daca totusi folosesti acest aliment drept o optiune de baza in construirea meniului, iata 6 reguli esentiale cand alegi crenvursti.

Citeşte şi Ce conţine de fapt un hot dog? Lista care te-ar putea determina să nu-l mai mănânci

Asadar, oricât de gustos ar fi, hot dog-ul nu este deloc benefic sănătăţii. Fiind un aliment procesat, el creşte riscul de cancer la intestine si, fiind un aliment puternic acid ca orice carne procesata, produce deranjamente in buna functionare a aparatului digestiv. Efectele nu se vad pe loc, ci in timp.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.