Descoperire bizară făcută de poliţişti într-un CLUB de NOAPTE ABANDONAT

Poliţiştii britanici au făcut o descoperire inedită într-un club de noapte abandonat. Astfel, doi străini au folosit clădirea pentru a construi una dintre cele mai mari plantaţii de cannabis din ţară.

01 iul. 2014, 14:56

În fostul club pe nume Apollo, din Porth, au fost descoperite peste 1.000 de plante, pe trei etaje, într-una dintre cele mai sofisticate operaţiuni de creştere a cannabisului din Marea Britanie, potrivit BBC.

Citeşte şi Captură-RECORD, de 42 de TONE de canabis în Marea Mediterană

Inedit este faptul că această clădire fusese abandonată de doar trei lunii, fiind ulterior închiriată de doi străini. Cei doi au fost arestaţi după ce mai multe persoane care locuiesc în zonă au anunţat poliţia. Mai mult, în baia clubului au fost crescute găini folosite drept hrană de oamenii care creşteau plantele respective.

Citeşte şi A apărut ŢIGARA ELECTRONICĂ cu cannabis VIDEO

A fost o descoperire importantă şi făcută la timp. Este una dintre cele mai mari şi sofisticate operaţiuni peste care am dat până acum şi putea să producă milioane de lire într-un singur an„, a declarat sergentul Chris Peters, unul dintre poliţiştii care au participat la operaţiunea respectivă.