Descoperire macabră în Mureş. Două persoane au murit în casă, de frig

Două persoane au fost găsite moarte în casă, vineri, în judeţul Mureş, legiştii stabilind că decesul a survenit din cauza frigului şi a unei uşoare intoxicaţii cu cu monoxid de carbon. Victimele sunt un bărbat și o femeie.

26 ian. 2024, 21:02
Descoperire macabră în Mureş. Două persoane au murit în casă, de frig

Doua persoane, gasite moarte in casa intr-o localitate din Mureş.  ”La data de 26 ianuarie 2024, în jurul orei 11:30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Râciu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din Câmpeniţa, două persoane, respectiv un bărbat, de 92 de ani, şi o femeie, de 77 de ani, au fost găsite decedate. La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş şi Serviciului Criminalistic Mureş sub coordonarea procurorului criminalist, pentru desfăşurarea de activităţi specifice de cercetare penală”, a transmis, vineri seară, IPJ Mureş.

Bucăţi din Pasajul Basarab, căzute pe capota unei Tesla: „Soluţiile vin doar după producerea unei tragedii”
”Concluziile provizorii au arătat faptul că decesul acestora ar fi survenit ca urmare a hipotermiei prin expunere la frig si intoxicaţiei uşoare cu monoxid de carbon”, a mai transmis sursa citată.

 

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, din primele investigaţii, se pare că moartea celor două persoane a fost violentă. a anuntat AGERPRES

La data de 26 ianuarie 2024, în jurul orei 11:30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Râciu au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință din Câmpenița, două persoane, respectiv un bărbat, de 92 de ani, și o femeie, de 77 de ani, au fost găsite decedate.

Bărbat mort în spital, după ce i s-a administrat insulină, deși el nu avea diabet: „Ne zicea «De aici o să ies cu mâinile pe piept»”
La fața locului, s-a deplasat echipa operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureș și Serviciului Criminalistic Mureș sub coordonarea procurorului criminalist, pentru desfășurarea de activități specifice de cercetare penală.

Trupurile celor doi au fost transportate la I.M.L Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei, concluziile provizorii arătând faptul că decesul acestora ar fi survenit ca urmare a hipotermiei prin expunere la frig si intoxicației ușoare cu monoxid de carbon.

Cercetările sunt continuate în urmărire penală proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.