Descoperire șocantă lângă un cimitir din Arad. Un copil de opt ani a fost găsit tranșat!

Este alertă la Arad, după ce trupul neînsuflețit al unui copil de opt ani a fost găsit tranșat, lângă un cimitir.

31 oct. 2021, 08:47
Descoperire șocantă lângă un cimitir din Arad. Un copil de opt ani a fost găsit tranșat!

Descoperire șocantă lângă un cimitir din Arad.  Mai multe bucăți din corpul acestuia au fost găsite de un câine al unui locuitor din zonă. Acesta a găsit mai multe resturi umane și haine arse. Stăpânul câinelui a sunat la 112 pentru a raporta cele găsite. Anchetatorii ajunși la fața locului au împrejmuit zona și în scurt timp au găsit cadavrul unui copil fără picioare

Descoperire șocantă lângă un cimitir din Arad. Un copil de opt ani a fost găsit tranșat!

Anchetatorii spun că ar putea fi vorba despre un criminal care a încercat să-și ascundă urmele, având în vedere hainele arse, dar și intenția de a tranșa cadavrul.

Un caz similar a avut loc în 2018. Ce s-a întâmplat cu cazul Esterei

Crima a avut loc pe 30 aprilie 2018, atunci când fetița de cinci ani a ieșit la joacă în fața blocului și s-a dus într-o clădire abandonată din apropiere, acolo unde l-a surprins pe Jiga în timp ce își făcea nevoile.

Citește și: Crimă înfiorătoare în apropiere de Capitală! Un bărbat şi-a ucis fosta soacră şi a vrut să-şi omoare şi fosta soţie. Înfiorător ce a făcut ulterior
 

Criminalul a văzut că fetița era singură și a prins-o de mână, a trântit-o la pământ și a batjocorit-o.

Pentru că fetița țipa și plângea, criminalul a pus mâna pe o cărămidă din apropiere și a lovit-o de trei ori în cap, loviturile fiind fatale pentru copilă.

Apoi, criminalul a mers într-o zonă din apropiere și a dat foc hainelor cu care era îmbrăcat și care erau pline de sânge.

Anchetatorii au descoperit profilul ADN al criminalului atât pe cărămidă, cât și pe hainele fetiței, iar după un an, pus în fața probelor, a recunoscut crima.

El a fost condamnat la 15 ani într-un centru de reabilitare pentru că era minor în momentul comiterii crimei.

Citește și: Crimă terifiantă în Bistriţa. O femeie oarbă a fost ucisă cu un topor de cumnatul ei. Înfiorător ce a făcut individul după comiterea faptei