DESCOPERIRE TERIBILĂ. Bărbat dispărut de acasă, găsit mort în râul Bârlad

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din judeţul Bacău, care a dispărut în urmă cu o săptămână de la locuinţa unor rude din Bârlad, a fost găsit mort, vineri, în râul Bârlad.

26 iun. 2015, 18:48
DESCOPERIRE TERIBILĂ. Bărbat dispărut de acasă, găsit mort în râul Bârlad

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, trupul bărbatului, aflat în putrefacţie, a fost observat plutind pe râul Bârlad, la ieşirea oraş spre localitatea Trestiana, de către un vasluian care a sunat la 112, informează Mediafax.

Un echipaj de pompieri s-a deplasat în zonă şi a adus cadavrul la mal, poliţiştii deschizând o anchetă pentru stabilirea identităţii bărbatului decedat şi condiţiile în care a ajuns în râu.

„În urma primelor cercetări, s-a stabilit că respectivul cadavru este al unui bărbat de 58 de ani din Târgu Ocna, care fusese dat dispărut în urmă cu o săptămână de la o locuinţă din Bârlad. Rudele au spus că băcăuanul a plecat în oraş în 29 iunie, însă fără a mai reveni la domiciliu. În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru autopsie şi stabilirea cauzei decesului.