Descoperirea şocantă a cauzei morţii lui Mile Povan. Artistul lua un medicament controversat pentru slăbit

Mile Povan, decedat la vârsta de doar 31 de ani, își dorea să slăbească cu orice preț și a recurs la o cură de slăbire intensă, utilizând mai multe pastile. Din păcate, aceste pastile au avut un impact negativ asupra sănătății sale și, în cele din urmă, l-au dus pe calea către moarte.

28 feb. 2024, 17:28
Descoperirea şocantă a cauzei morţii lui Mile Povan. Artistul lua un medicament controversat pentru slăbit
Descoperirea şocantă a cauzei morţii lui Mile Povan. Artistul lua un medicament pentru slăbit

Descoperirea şocantă a cauzei morţii lui Mile Povan. Artistul se confrunta cu o obsesie legată de pierderea în greutate, care a avut consecințe devastatoare, scrie Fanatik. Obsesia sa pentru pierderea în greutate este cunoscută de către cei apropiați, iar dorința sa de a scăpa de kilogramele în plus l-a costat viața.

Se pare că medicamentul implicat ar fi fost Ozempic, unul care, deși este prescris pentru diabetici, a fost folosit și pentru scopuri de slăbire. Aceste pastile de slăbit pot cauza o serie de efecte secundare grave, inclusiv insomnii, anxietate, palpitații și chiar diaree, iar utilizarea lor poate duce chiar și la deces. Prin urmare, este esențial să se evite utilizarea acestor medicamente fără supravegherea adecvată a unui profesionist medical.

Citeşte şi: Motivul ruşinos pentru care Jador a fost eliminat de la Survivor. Primele imagini cu manelistul după revenirea în ţară, cum a fost surprins în Bucureşti VIDEO

În cazul lui Mile Povan, semnele de alarmă au apărut atunci când acesta a acuzat stări de rău, însă medicii nu au considerat că situația sa era gravă, a transmis Pro TV. Cu toate acestea, consecințele tragice ale deciziei sale de a utiliza pastilele pentru slăbit au fost fatale, iar lumea muzicii populare a pierdut un talent promițător la o vârstă fragedă.

Mile Povan nu este singurul care, aparent, a murit din cauză că a vrut să slăbească folosindu-se de medicamente. La finalul anului trecut, o femeie din Australia, Trish Webster, în vârstă de 56 de ani, a murit după ce a luat Ozempic, dorind să fie în formă pentru nuntea fiicei sale.

Citeşte şi: Teo Trandafir, revenire explozivă în televiziune. Va prezenta o emisiune cu Ilinca Vandici: „Fiţi cu ochii pe noi!”

Ozempic este un medicament aprobat de US Food and Drug Administration, recomandat persoanele care suferă de diabet de tip 2. Din nefericire, produsul a ajuns să fie utilizat la scară largă de persoanele care vor să scape de grăsime. Ozempic a creat multe controverse în străinătate, dar și la noi, fiind eliberat diabeticilor doar cu rețetă!