Deși a luptat cu toate forțele să trăiască, Camelia, o româncă de 42 de ani, și-a părăsit familia pentru totdeauna. Un copil a rămas orfan

Camelia, o româncă de 42 de ani stabilită în Italia, s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. S-a zbătut cu toate forțele să trăiască și fie în continuare alături de cei dragi. Din păcate, femeia nu a reușit acest lucru.

24 ian. 2023, 13:59

Camelia a încercat până în ultimul moment să lupte. Spera că ea și familia se vor bucura și mai mult de timpul petrecut împreună. Destinul ei a fost tragic, a plecat pentru totdeauna, la vârsta de 42 de ani, lăsându-și rudele și toți apropiații cu zeci de întrebări fără răspuns.

Sunt momente foarte grele în familia femeii. Din păcate, acum un copil a rămas orfan și va fi nevoit să învețe să trăiască fără mamă, fără cea care l-a învățat tot ce știe. Și Florin, soțul ei, e sfâșiat de durere și nu-și poate explica de ce a pierdut-o pe Camelia atât de devreme. Zbuciumat de un dor imens, Florin încearcă acum să rememoreze cele mai frumoase momente pe care le-au trăit împreună.

Citește și Doliu în lumea teatrului. Ştefan a fost găsit mort în apartament, legat cu mâinile la spate. Avea 32 de ani

„Am fost la Roma, dar acolo s-a simțit rău și a înțeles că se apropie de sfârșit, așa că ne-am întors la Pavullo și pe 4 ianuarie am mers pentru ultima oară la cinema cu copilul. Apoi a fost internată în spital și din acel moment situația s-a înrăutățit ”, a povestit soțul ei, Florin, potrivit Corriere di Bologna.

Camelia și Florin au decis să se mute în Italia în 2000. O perioadă au locuit la Riolunato, apoi la Pavullo, unde românca a lucrat ca chelneriță. Soțul ei a fost manager operațional al transportului laptelui și zerului pentru Parmareggio.

În 2019 a primit vestea care le-a dat toată viața peste capă. Camelia a fost diagnosticată cu o boală gravă, dar nu a renunțat niciun moment să lupte. „A vrut să facă lucruri frumoase până la final pentru micuțul nostru, care era universul ei, pregătindu-l pentru acest moment. Acum eu sunt cel care trebuie să fie puternic”, a mai povestit Florin.

Citește și Tragedie în showbizul românesc. O vedetă celebră de la noi, accidentată grav. O mașină a lovit-o în plin. ”Impactul a aruncat mașina, învârtind-o de două ori și ajungând în șanț”

Femeia a fost condusă pe ultimul drum, vineri, 20 ianuarie. Cunoscuții au postat mesaje emoționante pe internet. „Ce este nedrept în viață? Să știi că o mamă a luptat atât de mult pentru micuțul și familia ei. Și băiețelul ei a rămas acum fără mama lui dulce și specială. Și oamenii încă nu știu cât de important este să trăiești și să faci bine. Viața curge printre degete ca nisipul și nu poți să faci nimic. Dar datoria noastră este să înțelegem cât de importantă și prețioasă este această viață. Zboară cât poți de sus, Cami”.