Despărțirea momentului în showbiz! Dinu Maxer și iubita lui și-au spus adio după două săptămâni de relație

S-a rupt lanțul de iubire dintre Dinu Maxer și noua sa iubită, Ada! Dinu Maxer și Ada și-au spus adio după doar două săptămâni de relație. Apropiații cuplului au aruncat bomba.

03 mai 2023, 14:35
Despărțirea momentului în showbiz! Dinu Maxer și iubita lui și-au spus adio după două săptămâni de relație
Despărțirea momentului în showbiz! Dinu Maxer și iubita lui și-au spus adio după două săptămâni de relație

Dinu Maxer și iubita lui și-au spus adio după două săptămâni de relație. Relația lui Dinu Maxer și proaspăta lui iubită a luat o întorsătură neașteptată, la doar două săptămâni de la oficializarea acesteia.

Citește și Dinu Maxer le-a prezentat-o copiilor pe Ada, noua lui iubită: „E liniștit, se focusează doar pe relația lor. Ea stă mult la el”

Dinu Maxer și iubita lui și-au spus adio după două săptămâni de relație

Apropiații lui Dinu Maxer și ai Adei spun că cei doi nu mai formează un cuplu de ceva timp. Informația nu a fost confirmată încă de niciunul dintre ei, însă recent, cântărețul a dezvăluit că își dorește relația lor să evolueze frumos și firesc.

La doar o zi după divorțul de Deea Maxer, cu care a fost împreună timp de 18 ani, Dinu Maxer a cunoscut-o pe Ada, o brunetă, despre care toată lumea a spus că seamănă cu fosta iubită a cântărețului, Nicoleta Luciu.

Deși toată lumea l-a acuzat că s-a grăbit să își facă o nouă relație Dinu Maxer a declarat că nu este prea devreme să-și refacă viața.

„Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coadă suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreția”, a spus Dinu Maxer la Antena Stars.

Ada are 29 de ani și nu are copii din căsnicia cu fostul partener, care a durat şase ani. Cei doi au divorţat anul trecut, iar în prezent, și fostul ei soţ și-a refăcut viața sentimentală.

Deși este originară din Târgu-Jiu, Ada locuiește în București de mai mult timp, unde și-a deschis propriul salon de înfrumusețare, unde aplică gene false. Ada nu stă rău deloc la capitolul finanțe, asta pentru că afacerea pe care o deține este înfloritoare, potrivit Click.ro.

Dinu Maxer a vorbit despre noua relație, mărturisind că atât el, cât și noua lui iubită au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște mai bine.

„Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evolua în sensul bun, atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică. O luăm treptat, că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumătate și este mai greu”, a spus Dinu Maxer.

Citește și Cine e bărbatul misterios din viața Deei Maxer. Fosta soție a lui Dinu Maxer nu se mai ascunde