Destăinuirile unei vedete de la noi: „Soțul m-a înşelat cu 83 de femei!”

Printre cei zece concurenţi care se pregătesc să plece, peste câteva zile, la o fermă din Cipru, pentru a filma ”Ferma vedetelor” (PRO TV), se află şi Saveta Bogdan.

12 ian. 2016, 11:06
Destăinuirile unei vedete de la noi: „Soțul m-a înşelat cu 83 de femei!”

Vedetele, 10, în total, au voie să-şi ia  doar câteva lucruşoare, printre care două perechi de chiloţi, două bluze, două perechi de pantaloni, dar şi cizme din cauciuc şi medicamente, dacă suferă de vreo afecţiune cronică. Nu de alta, dar nu se duc la chef, ci la muncă, fiind plătiţi, pentru fiecare săptămână de concurs, cu câte 1.500 €.

S-a prezentat la apel şi Saveta Bogdan, care s-a ţinut  numai de glume. Numai că nu mulţi ştiu că solista cu voce de privighetoare are o poveste de viaţă care ar putea deveni lesne scenariu de film. A trecut prin două căsnicii, dar nici una n-a fost cu noroc.

La numai 16 ani, Saveta a fugit de acasă, pentru a locui cu iubirea vieţii ei. Dar, după nuntă,  bărbatul a devenit extrem de gelos: ”Nu îi convenea că plec la spectacole  şi, după ce se îmbăta, mă bătea măr. Am stat cu el doar cinci ani, după care am fugit de acasă şi am divorţat”, a spus ea. Dar, ca un făcut, solista nu şi-a găsit fericirea nici alături de cel de-al doilea soţ: “Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un şifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în creierul mic. Am fost la spital, mi s-au pus două copci. M-am speriat tare rău. În plus, fiica mea a descoperit că este afemeiat. I-a găsit, din întâmplare, o listă lungă cu amantele. A avut 83! Am stat în acest mariaj cam 30 de ani, după care am divorţat”, a mai povestit femeia, înainte de a fi cooptată la ”Ferma vedetelor”.  În urmă cu 11 ani, s-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr decât ea, un israelian, care o răsfăţa ca pe o prinţesă.

Citeşte mai multe pe click.ro