Destinul tragic al lui Superman! Accidentul stupid care i-a grăbit moartea lui Christopher Reeve

Christopher Reeve a fost unul dintre cei mai iubiți actori din lume. A interpretat rolul lui Superman timp de nouă ani, însă viața lui s-a schimbat la 43 de ani, în urma unui accident stupid care i-a grăbit moartea.

10 dec. 2022, 18:22
Destinul tragic al lui Superman! Accidentul stupid care i-a grăbit moartea lui Christopher Reeve

Christopher Reeve, actorul american care a jucat rolul lui Superman, a murit în urmă cu 28 ani, dar are fani și astăzi, pe toată planeta.

Actorul a rămas paralizat la doar 43 de ani, de la gât în jos, în urma unui accident de călărie, moment în care toată lumea a înmărmurit de durere, iar destinul îndrăgitului actor s-a schimat dramatic.

Citiți și: Chris Hemsworth, starul din „Thor”, anunț-șoc pentru fanii Marvel! Ia o pauză de la actorie, are risc crescut de Alzheimer

„Refuz să las un handicap să hotărască felul în care îmi trăiesc viaţa. Există un singur sens de mers în viaţa asta: Tot înainte!”, declara el în octombrie 1995, la prima apariţie publică în scaunul cu rotile, după accidentul suferit în acelaşi an, în luna mai.

Christopher Reeve a interpretat rolul Superman timp de nouă ani, iar toată lumea era fascinată de frumusețea lui.  bărbat frumos cu ochi albaștri, atletic și carismatic

Accidentul care i-a schimbat viața lui Christopher Reeve

În mai 1995 , în timp ce filma, are loc un accident în care actorul Christopher Reeve cade de pe cal, pe platourile din Charlottesville.

Nu doar că a rămas paralizat pentru totdeauna, dar accidentul în sine i-a și grăbit moartea. Imediat după tragedie, Christopher Reeve a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Universității din Virginia, unde medicii au finalizat cu succes o operație pentru a-i repoziționa corect craniul la coloana vertebrală.

Chiar și așa, asta nu i-ar fi putut garanta că va mai simți vreodată ceva mai jos de gât. În plus, avea nevoie de un aparat pentru a mai putea respira. După accident, mama lui Christopher Reeve s-a rugat de medici să-l lase să moară, dorind să-l scutească astfel de suferință, potrivit fanatik.ro

Mai mult, durerea era atât de copleșitoare, încât Reeve a luat în calcul chiar să se sinucidă. În cartea lui de memorii, „Still Me”, el a dezvăluit că soția sa, Dana, a fost cea care l-a convins să nu se dea bătut și să lupte până la capăt.

După nouă ani de chin, Reeve s-a stins din viață la data de 10 octombrie 2004, în urma unui atac de cord, la vârsta de 52 de ani.

Citiți și: Distribuţia serialului „Game of Thrones”, în doliu! Unul dintre cei mai iubiţi actori a murit la vârsta de 75 de ani. În urmă cu 9 ani, fusese diagnosticat cu cancer pancreatic în stadiu terminal şi refuzase chimioterapia