Destinul zodiilor în copacul vieţii, cu Mihai Voropchievici: „Sunt 22 de puncte magice, căi ale vieţii”

Leii sunt înzestraţi cu bogăţie, Vărsătorii urmează calea dreptății. Cum sunt celelalte zodii în viziunea numerologului Mihai Voropchievici.

25 nov. 2021, 23:05
Destinul zodiilor în copacul vieţii, cu Mihai Voropchievici: „Sunt 22 de puncte magice, căi ale vieţii”

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni interesante. „Ne urcăm în copac pentru că toată lumea se duce şi cumpără talismane, pomul vieţii, dar a fost cineva curios ce încărcătură are? Ştim de la Adam şi Eva. Ei au fost primii care au trebuit să încerce forţa destinului umplând pe ramuri.

Pentru că în acest copac al vieţii sunt 22 de punct magice, căi ale vieţii. Cabala, care este forţa supremă a unor divinaţii străvechi, ne duce acolo unde trebuie să înţelegem că pe fiecare ramură există ceva. Până la cele 22 de căi ale vieţii sunt 12 zodii. Fiecare rămurică vine cu ceva benefic pentru fiecare zodie”, a precizat numerologul.

Berbec: Calea eliberatorului
Berbecul este făcut să fie luptător, războinic şi să aducă în viaţa oamenilor nişte schimbări. Această cale conectează înţelepciune cu frumuseţea, dar şi ordinea cu eroul civilizator. Persoanele din această zodie îşi construiesc viaţa sub semnul echilibrului şi al armoniei. Conducătorii sunt reformatori, războinici care apucă această cale numai cu gândul să înfrângă haosul şi să obţină glorie. Pot câştiga toate bătăliile. Provocările: caracter inflexibil, agresivitate şi tiranie. Va trebui să te lupţi cu aceşti demoni în luna octombrie.

Taur: Calea liderului spiritual sau Oceanul Înţelepciunii
Este un maestru spiritual consilier cu inclinaţii către valorile materiale, au voce interioară şi egalitate de spirit. Toate aceste lucruri se desfăşoară sub calea îndrăgostiri înţelepciune şi spiritualitate. Înţelepciune şi mirostivirea sunt legate datorită zodiei Taur. Această cale este destinată celor însărcinaţi cu refacerea perfecţiunii creaţiei. Primesc abundenţă din partea Universului. Provocărişe lăcomie. deşertăciune, materialism, lux, ataşament de obiecte, dorinţa de a poseda bani.

Mihai Voropchievici despre Gemeni: Calea Logicii sau Calea Iubirii
Au interes pentru conexiuni, relaţii, dragoste cu toate forţele opuse. Pot fi scriitori, oameni de afaceri, dar cu depăşirea dualităţii. Cei care rezolvă problema de dragoste ei sunt. Oricine parcurge acest drum, trebuie să folosească şi înţelegerea, logica şi puterea raţionamentului. Ei trebuie să înţeleagă că nu sunt centrul Universului, ci doar mesagerii. Afirmaţia cheie: Atrag relaţiile potrivite în viaţa mea. Ajut oamenii să se conecteze între ei! Provocări: Tendinţa prea intensă a logice, de aici vin amăgiri, proiecţii. Tendinţa de a transmite mesaje false sau denaturate.

Rac: Calea Vasului lui Dumnezeu sau Copiii apei
Racul este a 7 Cale, care pune accent pe buna înţelegere în familie, pe protecţia căminului şi pe armonia dintre oameni. Au capacitate meditativă, grija faţă de casă şi familie, drum spre succes. Această cale leagă înţelegerea cu severitatea. Deci, Racul te înţelegere, dar dacă vede că nu l-ai înţeles, devine sever. Necesită multă atenţie, disciplină şi răbdare. Pentru majoritatea dintre ei, familia este la locul principal, unde îşi exercită dragostea. Afirmaţiile cheie: Sunt iubit de familia mea şi îngrijit de Univers. Îi iert pe cei care n-au neîndreptăţit! Provocări: Idea de persoană aleasă, protecţie exagerată, egoism sau răceală emoţională. De multe ori au senzaţia că ei sunt centrul Universului.

Mihai Voropchievici despre Leu: Calea sabiei înflăcărate sau Drumul creativităţii
Sunt persoanele care devin celebre. Sunt înzestrate cu bogăţie, cunoaştere sau forţă. Însuşirile esenţiale sunt vitalitatea, orientarea spre dragoste şi romantism, creativi, interesaţi de distracţii. Calea a opta este calea care guvernează fericirea, romantismul, copiii şi jocul. Afirmaţii: Sunt plin de vitalitate, forţă şi fericire. Sunt gata să împărtăşeşc bucuria şi dragostea mea cu toţi care mă înconjoară. Promocările: orgoliul, egocentrism, dorinţa de dominare, complexe de superioritate.

Rune 2022. Numerologul Mihai Voropchievici: „Nu sunt şanse să scăpăm de pandemie”
Fecioară: Calea purificării sau Calea Păstrătorului luminii
Este calea care unifică milostifirea cu frumuseţe. Trebuie să eviţi excesul şi să fii un ghid înţelept. Păstrează lumina strălucitoare a divinităţii. Afirmaţii cheie: Mă bucur de izbăvirea mea. Sunt curat şi pur şi sunt gata să-mi servesc sinele superior. Provocările sau negativitatea, critica exagerată, standarde prea înalte.

Balanţă: Calea Echilibrului sau Calea dreptăţii

Este a 11 cale din arborele vieţii şi conduce la echilibru, diplomaţie, justiţie şi relaţii. Pot lucra ca judecători, mediatori, avocaţi. Este calea acelor oameni care caută să aducă armonie între un grup sau calea pe care trebuie să o iei tot timpul. Această cale duce la frumuseţe. Cei care merg pe această cale, sunt cei angajaţi în activităţi artistice. Afirmaţii: Sunt în armonie cu viaţa şi destinul meu. Voi fi răsplătit cu pentru toate eforturile mele. Generez pace şi linişte în toate relaţiile. Provocări: superficialitate, centrare pe frumuseţea exterioară, pot deveni ipocriţi.

Mihai Voropchievici despre Scorpion: Calea intimităţii sau Calea Transformării
Este a 13a cale. Simbolizează cartea morţii din tarot. Asta înseamnă dispariţia lucrurilor vechi, cât şi renaşterea şi schimbarea. Face legătura dintre frumuseţe şi eternitate. Fiecare moarte este urmată de o naştere şi de o eternitate. Acest drum ne învaţă că nimic nu durează pentru totdeauna, nici măcar frumuseţea. Trebuie să-şi folosească talentele şi banii, pentru a atinge scopuri mai înalte. Provocări: frica de moarte, de schimbare, gelozie, manipulare emoţională şi abuz.

Cristina Demetrescu, lecţia karmică pentru România: „Până în martie 2023 suntem sub o lecţie de viaţă”. Runa pentru Romînia, descifrată de Voropchievici!

Săgetător: Calea Alchimiei sau Drumul curcubeului
Însuşiri esenţiale: dorinţa de a călătorii, dorinţa de a spune adevărul, dorinţa de a studia alchimia, optimisum. Această cale face legătura dinte bine şi temelie. Este calea de conectarea la culturile străine, la călătorii şi la învăţământul superior. Afirmaţii: Sunt deschis să învăţ adevărul despre mine şi despre viaţă în general. Cel care îmi oferă tot ce am nevoie este încrederea. Provocări: excesiv de optimism şi în credere prea mare în noroc.

Capricorn: Calea simţului practic
Capricornul reprezintă simţul practic pământesc şi reprezintă atingerea tuturor scopurilor. Este orientat spre ordine, conservator, dornic de succes, înzestrat cu umor, dar dominat de temeri şi ispite. Doar conectarea la inimă îl poate asigura că mesajul este cel asigurat. Atât timp cât nu pune inimă şi face numai mental, nimic nu funcţionează. Evitaţi tendinţele egocentrice. Provocări: frică, panică, abuz, şi inclinaţii prea pămâneşti. Afirmaţii cheie: Îmi pot atinge toate scopurile. Succesul e deja în palma mâinii mele.

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Greșelile care alungă dragostea din viața zodiilor. Nativul care bate recordul!

Vărsător: Calea dreptăţii
Vărsătorul este calea dreptăţii, care nu face altceva. Sunt inventatorii, geniile, care se străduiesc pentru o lume nouă. Afirmaţii: Mă bucur de o deplină conştientizare şi mă conectez cu divinitatea.

Ce destin ai în copacul vieţii, cu Mihai Voropchievici. Peşti urmează calea misticii
Sunt calea misticii. Afirmaţia cheie: Mă conectez la divinitate. Provocări: iluzii, decizii greşite, evadare în alcool sau droguri.

Mihai Voropchievici scurta biografie. Specialist cu studii in arte divinatorii – astrologie, numerologie, chiromantie si cartomantie – Mihai Voropchievici este fara indoiala cunoscut de toata lumea, de ani buni avand rubrici permanente si pareri pertinente in diverse emisiuni televizate.

In varsta de 71 de ani, Mihai Voropchievici este o persoana foarte discreta, preferand sa-si tina familia departe de ochii publicului.

Conform informatiilor postate chiar de el pe un site de socializare, Voropchievici este tata a trei copii, doua fete, Alina si Giulia, si un baiat, Alex, fiind si insurat.

Mihai Voropchievici supune ca, desi este numerolog si cu asta se ocupa în viata de zi cu zi, este un om credincios. „Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credinta. Ceea ce contest sunt poate preotii. Sunt unii preoti cu har, altii… de dar. Pe acestia din urma îi contest…”

Horoscop indian realizat de Mihai Voropchievici. Taurii îşi pot schimba cursul vieţii, Leii se pregătesc să lase în urmă lucruri de mare valoare
Exista o singura superstitie in care Voropchievici crede cu tarie: niciodata nu pune piciorul stang pe pamant imediat ce s-a sculat din pat. Insa fara superstitii sau, numerologul Mihai Voropchievici are parte si de evenimente mai putin placute in viata.De exemplu, acesta a fost amenintat în ultima zi a anului 2017. „Pe 31 decembrie am primit un telefon cu numar ascuns. Am primit o multime de felicitari la adresa mamei ca nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la amenintari. Zicea ca vine sa-mi sparga capul cu un ciocan…”.


loading...