Detalii-bombă despre uciderea lui Emi Pian. Gabi Balint, prietenul Duduienilor: „O să plătiţi, nu veţi fi iertaţi!”

Gabi Balint, bun prieten cu familia lui Emi Pian, a spus că moartea liderului Duduienilor a fost pusă la punct în cel mai mic detaliu, iar cei care au comis crima trebuie să plătească.

12 aug. 2020, 05:08
Detalii-bombă despre uciderea lui Emi Pian. Gabi Balint, prietenul Duduienilor: „O să plătiţi, nu veţi fi iertaţi!”

Gabi Balint a vorbit deschis despre tragedia din familia interlopului, dar și despre presupusul criminal al lui Emi Pian.

Noi informaţii despre moartea lui Emi Pian. Unul dintre martorii audiaţi: „Crima a fost la comandă, premeditată”

„Eu pe Emi îl știu de un om orgolios. Își iubea prea mult familia și copilul lui nu avea voie să se înjosească în fața nimănui, că vezi Doamne a pierdut 300.000! Lumea a făcut manevră. Au jmenuit zarurile, pentru că știți care e treaba la barbut… Nu pot să povestesc prea multe. Problema este că ăia care ați făcut manevră, jmenuiți-vă voi zarurile voastre personale și nu uitați niciodată că orice copii din lumea asta au fost concepuți de niște părinți. Ar fi bine să mergeți acum să plătiți acolo la Emi, la cimtir, să se facă ceva ce nu s-a văzut niciodată în România”, a spus Gabi Balint, conform Cancan.

Bombă în dosarul Emi Pian! Ciprian Napy, presupusul ucigaş, se declară nevinovat şi cere să iasă din închisoare

„Oricum nu veți fi iertați, nu de Emi, ci de Dumnezeu, că nimeni nu se va răzbuna. Va veni timpul în care veți plăti, între voi așa. Băiețașul ăsta ce l-a lovit pe Emi, nu-l condamnă nimeni nici pe el. Problema este că, acum ajungem la vorba ce v-am spus 2-3 ani în față. În ziua de azi, nu se mai dă cu pumnul, te lovești”, a mai spus Gabi Balint.

Graţian, unul dintre fraţii lui Emi Pian, rupe tăcerea. Declaraţii incendiare: „Au vrut să se afirme şi să omoare un Duduianu”