Detalii de ultima oră despre starea celor doi români întorşi din China

Cei doi români întorși din China, care au fost izolați 14 zile în clădirea pusă la dispoziție de Primăria Capitalei, sunt sănătoși, a anunțat primarul Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

RomaniaTV.net
24 feb. 2020, 10:50
Detalii de ultima oră despre starea celor doi români întorşi din China

„Veste buna! Cei doi romani intorsi din China, care au fost izolati 14 zile in cladirea pusa la dispozitie de Primaria Capitalei, sunt sanatosi.
Sa speram ca si ceilalti 6 (o femeie si cinci barbati), veniti de pe vasul de croaziera, care sunt acum la izolare, vor fi la fel. Deocamdata, nu au simptome”, a anunţat Gabriela Firea pe Facebook.

Cei şase români de pe nava Diamond Princess care au cerut să fie repatriaţi au fost aduşi în ţară, sâmbătă dimineaţă, cu o aeronavă militară care a aterizat la Baza Aeriană 90. Ei vor rămâne în carantină 14 zile.

Citeşte şi: Primul român diagnosticat cu coronavirus. Anunţ oficial făcut de MAE. Arafat: Nu se pune problema să fie adus în România

Referitor la cei doi români infectaţi cu coronavirus (COVID-19), MAE menţionează că aceştia sunt în continuare spitalizaţi în Japonia, iar starea acestora de sănătate este bună.