Detalii incredibile din culisele show-ului MasterChef: „Stăteam printre bunătăţi şi mâncam pilaf fără gust”

Un fost concurent la show-ul MasterChef de la ProTv dă din casă. Acesta vorbeşte despre partea nevăzută a concursului: zeci de ore istovitoare de filmare, participanţi care trişau, mâncare puţină şi proastă şi multe alte sacrificii. Cu toate acestea, Mehrzad Moghazehi, finalist al sezonului trecut nu regretă nimic şi spune că faptul că a participat la show i-a adus multe beneficii. 

16 sept. 2015, 07:52
Detalii incredibile din culisele show-ului MasterChef: „Stăteam printre bunătăţi şi mâncam pilaf fără gust”

MASTERCHEF: Mehrzad Moghazehi, finalist al sezonului trecut, a dat un scurt interviu pentru ziarulring.ro, în care vorbeşte despre partea nevăzută a show-ului MasterChef.

Tânărul spune că a învăţat multe lucruri bune în competiţie şi că ar mai participa din nou cu cea mai mare plăcere. Cu toate acestea însă, el vorbeşte şi despre partea nevăzută a show-ului, mai puţin plăcută: multe ore de filmare şi, deşi găteau tot felul de specialităţi, ei mâncau sandvişuri de la o firmă de catering sau pilaf cu piept de pui la grătar, fără niciun gust.  

Mehrzad Moghazehi, înainte de a intra în competiţie, lucra la o firmă de distribuţie de sucuri din Turcia, unde a spus că va lipsi doar pentru două săptămâni, deoarece nu se aştepta să fie ales. Cu toate că a lipsit mai mult decât a anunţat, tânărul nu a fost dat afară.

În prezent, fostul concurent MasterChef lucrează la o companie multinaţională de catering. Acesta se ocupă de evenimentele VIP, iar în zilele în care este liber face demo cooking sau live cooking din locaţie în locaţie.

Citeşte şi  MASTERCHEF 2015: Surprizele noului sezon