Detalii ȘOCANTE după moartea unui om al străzii din Timișoara. A fost UCIS de angajații unei firme de securitate

Noi detalii din cazul crimei petrecute pe 5 februarie în apropierea Gării de Nord din Timișoara. Tânărul de 26 de ani a furat dintr-un supermarket, iar criminașii sunt chiar angajații firmei de securitate ale magazinului.

04 mart. 2021, 16:26
Detalii ȘOCANTE după moartea unui om al străzii din Timișoara. A fost UCIS de angajații unei firme de securitate

Detalii ȘOCANTE după moartea unui om al străzii din Timișoara. În seara de 5 februarie, un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat, pe bulevardul Dragalina din Timișoara. Acesta a decedat la spital, iar inițial s-a considerat că este vorba despre o ceartă între oamenii fără adăpost.

Victima, cunoscut ca om al străzii, a fost înjunghiat cu un cuţit în zona femurală şi a început să sângereze puternic, dar agresorul a dispărut fără urmă. Un trecător a fost cel care a sunat la 112, iar medicii au ajuns în scurt timp la fața locului și l-au transportat la spital.

Citește și: Fostul şef al Serviciului Pieţe Timişoara, reţinut pe Aeroportul Otopeni când voia să plece din ţară. Ioan Nasleu, acuzat pentru şantaj şi ameninţare

La aproape o lună de la crimă, poliţiştii timişoreni au reuşit să rezolve cazul. Se pare că criminalii bărbatului sunt chiar angajații firmei de securitate care asigură paza supermarketului Profi, conform TION.

Detalii ȘOCANTE după moartea unui om al străzii din Timișoara. Bărbatul a fost omorât în bătaie după ce ar fi furat mai multe produse dintr-un supermarket Profi amplasat pe strada Văcărescu. Unul dintre angajaţi a cerut ajutorul firmei de pază care are contract cu supermarketul însă până la sosirea agenţilor de pază tânărul s-a făcut nevăzut.

A fost reperat de către trei dintre agenţii firmei, în vârstă de 22, 24 şi 37 de ani, pe splaiul Tudor Vladimirescu, în apropierea intersecţiei cu bulevardul Dragalina. Cei trei l-au atacat pe omul străzii, iar acesta a sfârşit înjunghiat în artera femurală.

Citește și: Gheorghe Mărmureanu, avertisment la 44 de ani de la cutremurul din 1977: La noi e periculos ce e peste 7 grade pe scara Richter

Miercuri, poliţiştii timişeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale au percheziţionat locuinţele celor trei, iar la audieri au dus cinci persoane, inclusiv doi martori. Cei trei criminali sunt cercetaţi acum pentru omor şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentaţi magistraţilor joi cu propunere de arestare preventivă.