Detaliul terifiant descoperit la un artist de la noi într-o poză din vacanţă! Ce au observat fanii: „Mi se zbârleşte pielea!”

Karym, un cunoscut cântăreț de la noi, a mers cu prietenii într-o vacanță în Olanda unde s-a simțit de minune. Bineînțeles că a făcut și multe poze pe care le-a urcat pe conturile de socializare. Fanii lui au observat un detaliu terifiant, la ultima apariție pe care cântărețul a avut-o pe Instagram.

RomaniaTV.net
13 apr. 2019, 12:15

Și cum fanii sunt cei mai buni critici, aceștia studiind în cel mai mic detaliu pozele vedetelor, nici poza artistului nu a făcut excepție, aceștia atrăgându-i atenția cântărețului că una din pozele postate de acesta ar fi mai „ciudată”. La o privire mai atentă se poate vedea clar ca umbra artistului a căpătat oarecum coarne și o mică coadă la fund fapt care l-a înfiorat până și pe artist.

Prietenii artistului au reacționat imediat: „Gizzess, cine ți-a pus „cornițe”?” / „OMG, alea sunt coarne? Sau nu văd eu bine???” / „Creepy!!! Ai două coarne! Îmi dă cu fiori.” / „E de-a dreptul șocantă poza… zici că-i ăla rău.” / „Karym… pățaniile tale pe care mi le-ai povestit se pare că ,,apar” și în poze! Refuzăm uneori să credem și de multe ori trebuie să ne bucurăm că nu vedem cu ochiul liber ce este în jurul nostru pentru că, cu siguranța ne-am speria! Dar dacă se ajunge să se simtă… deja este înfricoșător, dar cu ajutorul credinței o să fie bine și o să treci peste!”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de aceștia.

Și vedete importante, prietene ale artistului, au reacționat la poza arătându-se îngrijorate de forma înfricoșătoare surprinsă de aparatul de fotografiat: „Măi dragule, măi… Se vede extrem de ciudat umbra aia…”, a scris Celia. „Wtf! Mi se zbârlește pielea!”, a scris și cântăreața Mellina.

„Am fost șocat la început însă ulterior m-am calmat, fiind de fel o persoană cerebrală, iar singura explicație ar fi un timing perfect între fotograf și o pasăre aflată în zbor, iar acele aparente coarne nu sunt nimic altceva decât vârfurile aripilor unei păsări. Știind clar că centrul Amsterdamului este populat de foarte mulți porumbei”, ne-a declarat Karym.

Karym este unul dintre artiștii autohtoni aflat la început de carieră, a cărui viață privată este prea puțin cunoscută fanilor, reușind să țină departe atenția publicului, împărtășind doar viața profesională, cu toate acestea cântărețul a fost implicat recent într-un scandal imens cu familia lui care a ținut atât prima pagină a publicațiilor cât și head-line-ul știrilor de televiziune o perioadă lungă de timp. Din păcate după mediatizarea excesivă a scandalului și a problemelor, tatăl artistului a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer care i-a și luat viața în doar câteva luni de la aflarea diagnosticului. Karym a devenit cunoscut datorită pieselor „Sunt aici”, „Anonim” feat. Mellina, „La două capete” feat. Celia și „Râu de lacrimi”, cel mai recent single lansat pentru care a colaborat pe partea de producție cu băieții de la Fly Project.