Detoxifierea organismului cu apă

Detoxifierea organismului cu apă se recomandă mai ales persoanelor care au o imunitate scăzută, fumează în exces, au un loc de muncă cu mult stres, consumă alimente grase, uleioase şi suferă de tensiune arterială.

RomaniaTV.net
19 ian. 2016, 09:25
Detoxifierea organismului cu apă

In timpul detoxifierii se recomanda sa consumam zilnic minimum 2 l de apa plata. In fiecare dimineata trebuie sa introducem in organism 1 l de apa in care dizolvam 2 lingurita de sare de mare fara iod.

Citeşte şi  Semne care arată că ai nevoie de o cură de detoxifiere

Dupa consumul de apa sarata trebuie sa ramanem in apropierea toaletei, deoarece are efect laxativ. Daca cineva nu poate sa bea apa cu sare poate sa inlocuiasca apa sarata cu un ceai laxativ. Insa apa este o alegere mai buna, deoarece are un efect mai puternic in a ajuta eliminarea mai eficienta a toxinelor din organism.

Durata detoxifierii cu apa

Durata optima a perioadei de detoxifiere este de 10 zile. Bineinteles daca nu putem continua si respecta 10 zile, are efect benefic pentru organism si 3-4 zile, deoarece pregateste organismul ca in viitor sa putem parcurge chiar si 10 zile. Detoxifierea are efect mai puternic daca repetam cel putin o data din 5 in 5 luni.

Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro