Devastat după umilinţa cu Rapid, Gigi Becali a anunţat că pleacă din România! „Nu o să mă mai găsiţi! Plec în peşteri”

După eșecul usturător cu Rapid, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a luat o decizie radicală: se retrage din viața publică și pleacă din România. Anunțul a surprins pe mulți, iar omul de afaceri a explicat motivele acestei decizii.

11 mart. 2024, 21:39
Devastat după umilinţa cu Rapid, Gigi Becali a anunţat că pleacă din România! „Nu o să mă mai găsiţi! Plec în peşteri”
Devastat după umilinţa cu Rapid, Gigi Becali a anunţă că pleacă din România! "Nu o să mă mai găsiţi! Plec în peşteri"

Devastat după umilinţa cu Rapid, Gigi Becali a anunţă că pleacă din România! a doar două zile după derby-ul Rapid – FCSB 4-0, desfășurat pe Arena Națională, Gigi Becali a vorbit despre prestaţia echipei sale și perspectivele pentru play-off. Însă, în timpul discuției, a făcut și un anunț cu impact major: a declarat că interviul acordat va fi ultimul pentru o perioadă nedeterminată. Mai mult, Gigi Becali intenționează să se retragă din sfera publică și să-și dedice timpul credinței. A sugerat că va părăsi țara, posibil pentru a se retrage la Muntele Athos, unde va respecta postul și se va ruga!

„Acum nu o să mă mai găsiți, vine postul, nu mă mai găsiți, o săptămână, voi fi în munți, prin peșteri. Nu o să mai vorbesc eu. Dacă vrea Dumneazeu să fim campioni, foarte bine, Patru puncte e imens în situația asta. Dacă o să luăm campionatul, și eu cred că da, dar Dumneazeu mi-a arătat asta. Până atunci nu o să mai declar nimic. Vreau să îmi văd de treaba mea că nu câștig nimic, că îmi pierd sufletul. Mă dau mare, degeaba, mândrie”, a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali dă moda și în 2024! Apariția de senzație a latifundiarului din Pipera. Cu ce și-a asortat hainele cu tentă religioasă

Acesta a mai luat astfel de decizii în trecut, preferând să se izoleze de presă și comunicarea publică. Totuși, a dezvoltat o tradiție anuală de a merge la Muntele Athos în preajma Paștelui. În 2022, după ce a ținut post timp de peste 40 de zile, a vizitat acest loc sfânt, conform unei tradiții pe care o respectă an de an.

„Aveam 82 de kilograme și acum am 76. Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot. Altceva nu mănânc! Nu pot nici vinete, nici ardei. E foarte bine așa! Postul este sănătatea trupului. Grăsimea, mâncarea îngreunează trupul, nu e bine”, declara Gigi Becali la România TV.

Citeşte şi: Gigi Becali sare în apărarea lui ÎPS Teodosie! „Doar îi arată pisica şi gata, atât. Este episcop şi cu asta, basta”