DEZVĂLUIRE-BOMBĂ! Cine este omul care „l-a curăţat” pe Dumitru Dragomir de la LPF. „Dacă nu intervenea el, Mitică era şi azi la Ligă!”

Adrian Porumboiu a declarat, marţi, că Dumitru Dragomir ar fi fost în continuare președintele LPF dacă Victor Ponta, prim ministrul României de la acea vremea, nu s-ar fi implicat în alegerile câştigate de Gino Iorgulescu în 2013.

05 feb. 2019, 13:48
DEZVĂLUIRE-BOMBĂ! Cine este omul care „l-a curăţat” pe Dumitru Dragomir de la LPF. „Dacă nu intervenea el, Mitică era şi azi la Ligă!”

Adrian Porumboiu a vorbit la GSP LIVE despre jocurile de culise care au dus la demiterea lui Dumitru Dragomir de la şefias LPF.

Dumitru Dragomir, dezvăluire şocantă. „Cornel Dinu a fost general de Securitate. Şi Mircea Lucescu era acolo!”

„Mitică și Crăciunescu, când au ajuns sus și puteau să aplice regulamentul și să fie prieteni cu mine, s-au uitat în altă parte. Eu când nu l-am votat pe Mitică, am făcut-o din respect pentru fotbal. Nu am ceva cu el. Mitică greșeste. Nu trebuia să vorbească. Îl pun într-o postură proastă. Cred altceva însă. Mitică are tot dreptul să fie supărat în sinea lui. N-am făcut parte din niciun complot. Erau îngeri căzuți care mă sunau de 3-4 ori pe zi. Le-am zis că nu mă amestec. Dar dacă nu intervenea Ponta în modul în care a intervenit, Mitică era și azi președinte la Ligă fără probleme”, a declarat Adrian Porumboiu.

Dumitru Dragomir, dezvăluire halucinantă de la o partidă de poker cu Gigi Becali şi Adrian Porumboiu. „Vă împărţiţi banii mei?”

Gino Iorgulescu a devenit preşedinte al LPF pe 14 noiembrie 2013, scor 11-7 la alegeri. Dumitru Dragomir a condus 17 ani LPF, din 1996 până în 2013.