Răzvan Ciobanu, găsit mort lângă maşină. Noi imagini şocante de la locul accidentului FOTO

Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, în a doua zi de Paşti, într-un accident rutier la Constanţa. Primele date arată că mașina condusă de Răzvan Ciobanu a mers pe câmp aproape un kilometru, a lovit mai mulți copaci și s-a răsturnat. Creatorul de modă a fost găsit în afara autoturismului de lux, iar autorităţile spun că în autoturism au găsit documentele unei alte persoane. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

RomaniaTV.net
29 apr. 2019, 07:18

Când au ajuns la faţa locului, salvatorii SMURD au avut parte de un decor groaznic: maşină făcută zob, copaci scoşi din rădăcină, dar şi trupul lui Răzvan Ciobanu aruncat în afara maşinii. Specialiştii au ajuns la concluzia că fostul creator de modă nu ar fi purtat centura de siguranţă. De asemenea, se pare că, înainte de a intra în copaci, SUV-ul Range Rover s-ar fi deplasat aproximativ 1 kilometru pe câmp, în afara părţii carosabile.

Răzvan Ciobanu a murit într-un teribil accident rutier. Maşina s-a făcut zob, decesul a fost declarat pe loc FOTO 

A fost deschis dosar penal pentr ucidere din culpă în cazul celebrului designer. Mai mult se pare că în maşină a fost găsit şi buletinul unei alte persoane. Din primele informaţii ar fi actul de identitate al soţului proprietarei maşinii.

Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci. Fostul creator de modă avea 43 de ani.

Accidentul rutier s-a produs la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari. Poliţiştii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Răzvan Ciobanu a murit. Primele imagini de la accidentul în care şi-a pierdut viaţa creatorul de modă 

Vă prezentăm imagini de la locul accidentului lui Răzvan Ciobanu.