Dezvăluiri bombă în dosarul fraților Tristan și Andrew Tate. Au cerut să fie eliberați pentru că au copii în România

Tristan și Andrew Tate au fost aduși în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București, cu cătușele la mâini. Cei doi milionari au cerut să fie eliberați din arest deși sunt acuzațiu de trafic de persoane și viol. Cu Coranul în mână, frații Tate s-au declarat nevinovați de faptele de care sunt acuzați.

10 ian. 2023, 11:51
Dezvăluiri bombă în dosarul fraților Tristan și Andrew Tate. Au cerut să fie eliberați pentru că au copii în România

Avocații fraților Tristan și Andrew Tate au contestat decizia de arestare, iar o sentință a judecătorilor de la Curtea de Apel București este așteptată a fi pronunțată chiar astăzi.

Între timp, apar decizii bombă despre cei doi frați. Până acum, cei doi milionari cu dublă cetăţenie au negat orice acuzaţie şi au cerut inclusiv ajutor de la ambasadele Statelor Unite și Marii Britanii. Ei reclamă, de asemenea, faptul că nu au dispus de traducător şi nu au avut acces la dosar.

Citește și: Fraţii Tate, noi stenograme incendiare din dosar: „Voi fi ultimul bărbat din viaţa ta”

Un alt motiv invocat de avocații fraților Tate constituie însă surpriza. Apărătorul, citat de observatornews.ro, cei doi ar avea copii în România și acesta ar fi un alt motiv invocat pentru a fi cercetaţi în libertate.

 

Cum îşi racolau victimele Tristan şi Andrew Tate. Una dintre tinere credea că se mărită cu un milionar, dar a ajuns să facă videochat

Frații Tate se află în arest de pe 29 decembrie, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Oamenii legii au ridicat din vila lor din Voluntari mai multe probe, iar clădirea în care ar fi fost ținute captive tinerele racolate s-ar afla în centrul comunității, în apropierea sediului de poliție.

Citește și: Ce meserie a avut Tristan Tate, înainte de a deveni proxenet. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a recunoscut

Motivarea arestării fraților britanici aduce detalii încredibile despre modul în care Tristan şi Andrew Tate îşi racolau victimele.

Frații Tristan şi Andrew Tate racolau tinere prin metoda loverboy. De altfel, anchetatorii au identificat şase dintre victime.

În motivarea arestării celor doi milionari britanici, judecătorii au reţinut că Tristan şi Andrew Tate le mințeau pe tinere că vor începe o relație cu ele, că se vor căsători cu ele, doar că în loc să ajungă la altar, ajungeau în faţa unui laptop să facă videoclipuri care erau urcat pe site-uri destinate adulților şi care le aduceau celor doi fraţii mii de euro.

„Astfel cum s-a arătat, inculpații au acționat într-o manieră similară în ceea ce privește persoanele vătămate și victimele, inculpații… și… inițiind relații amoroase cu acestea, pentru ca apoi să le introducă în casa unde se aflau și celelalte fete și unde intrau sub supravegherea și coordonarea inculpatelor… și…, care se asigurau ca acestea să producă conținut foto și video, ce era ulterior postat pe platformele… în vederea obținerii de profit”, se arată în motivarea judecătorilor, potrivit spynews.ro.

Una dintre fete credea că se va căsători cu unul dintre fraţii Tate.

„Faptul că persoana vătămată… a fost recrutată de către inculpatul… prin inducere în eroare cu privire la intenția de a pune bazele unei relații de căsătorie sau concubinaj și existența unor false sentimente ale inculpatului față de persoana vătămată rezultă și din conversațiile purtate prin intermediul aplicației de comunicare la distanță (…) declaraţiile persoanelor vătămate și ale martorelor audiate în cauză au relevat un tipar în modul de acțiune al inculpaților, care conferă greutate şi credibilitate declaraţiilor luate în mod individual (…) aspectele rezultate din conversațiile purtate între victime și inculpați prin intermediul aplicației…”, se mai arată în document.