Dezvăluiri incendiare: Casa Albă a ŞTIUT când vor intra TRUPELE RUSE în Ucraina

Casa Albă știa că trupele ruse urmau să pătrundă pe teritoriul Ucrainei cu câteva zile înainte ca acestea să intre în Crimeea, a declarat directorul Defence Intelligence Agency (DIA), generalul Michael Flynn, într-un interviu pentru NPR (National Public Radio), informează newsmax.com, citat de Agerpres. 

RomaniaTV.net
07 mart. 2014, 19:08
Dezvăluiri incendiare: Casa Albă a ŞTIUT când vor intra TRUPELE RUSE în Ucraina

Directorul DIA (Servicile Secrete ale Armatei SUA, n.r.) a dezvăluit că preşedintele american Barack Obama a ştiut că trupele ruse vor intra în Crimeea. Casa Albă a fost avertizată cu privire la mișcările trupelor ruse, care arătau că acestea erau pe punctul de a pătrunde în Ucraina, a afirmat Generalul Michael Flynn.

Cu aproximativ 7 până la 10 zile înainte de invazia trupelor ruse în Crimeea, așa cum le vedem noi acum, am primit informații foarte solide. Am trecut de la un nivel de alertă, pe care eu l-aș descrie moderat, la unul în care noi considerăm că lucrurile sunt iminente„, a spus el, potrivit Agerpres.

În interviul acordat NPR, generalul Flynn a negat afirmațiile că agențiile de informații americane au fost luate prin surprindere de invazia Kremlinului în Crimeea.

UCRAINA. Declaraţii ŞOCANTE: Crimeea e parte a RUSIEI, iar trupele ucrainene sunt forţe de ocupaţie

Michael Flynn a dezvăluit că agențiile de informații americane urmăresc atent „unele dintre activitățile navale din jurul bazelor-cheie” din Marea Neagră.

„Am văzut ce s-a considerat a fi un exercițiu în interiorul Rusiei și suntem foarte atenți la orice activități suplimentare ale unora dintre forțele lor militare-cheie”, a mai spus generalul Michael Flynn.