Dezvăluiri incredibile despre milionarul care a vrut să își omoare soţia într-un hotel din Mamaia

Apar noi detalii șocante legate de cazul milionarului Mihai Bizu, cel care ar fi încercat să își omoare soția în urmă cu câteva zile, pe litoral. Potrivit Cancan, consoarta influentului dezvoltator imobiliar a fost evaluată medical şi în urma verificărilor s-a constatat că incidentele dintre cei doi ar fi fost mult mai grave. Bărbatul le-ar fi spus anchetatorilor că nu își mai amintește ce s-a întâmplat. 

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 12:37
Dezvăluiri incredibile despre milionarul care a vrut să își omoare soţia într-un hotel din Mamaia

La scurt timp după ce a fost pe punctul de a muri înecată, Irina Popescu, soţia omului de afaceri Mihai Bizu, a ajuns la spital pentru a fi evaluată medical, scrie Cancan. Ceea ce a ieșit la iveală arată faptul că incidentul ar fi fost mult mai grav decât se știa până acum, mai informează sursa citată. 

Se pare că Irina se află încă internată în spital, după ce medicii ar fi descoperit că femeia ar fi prezentat şi o plagă care ar fi fost provocată de un cuțit. Motiv pentru care femeia nu a putut să se prezinte în fața instanței de judecată.

„Reclamantei îi este teamă de pârât și consideră că acesta reprezintă un real pericol pentru integritatea sa fizică și psihică. Arată că sunt îndeplinite condițiile legale pentru emiterea acestui ordin, din înscrisurile de la dosar rezultând că pârâtul i-a provocat reclamantei leziuni fizice destul de grave, fiind vorba despre o plagă de cuțit și nicidecum una superficială și chiar pârâtul a recunoscut că mesajele depuse la dosar reprezintă corespondența lui”, se arată într-un document consultat de Cancan. 

Citeşte şi: Cine este Irina Popescu, soţia afaceristului Mihai Bizu. A format un cuplu şi cu artistul Costi Ioniţă

Mihai Bizu a fost arestat de oamenii legii pentru tentativă de omor și viol. Procurorii susţin că Mihai Bizu ar fi încercat să-şi ucidă soţia în urmă cu o săptămână, în Mamaia.

„În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, au mai trimis procurorii.

Femeia a scăpat numai după intervenţia proprietarului apartamentului. Irina Popescu a fugit la hotelul în care erau cazaţi. La scurtă vreme aici a sosit şi soţul ei care a violat-o, notează sursa citată. 
Soţia lui Bizu a depus plângere împotriva bărbatului cu care este căsătorită de doi ani.

 

Cine este Irina Popescu

Numele Irinei Popescu a revenit în memoria oamenilor atunci când s-a aflat că soţul ei, omul de afaceri Mihai Bizu, a agresat-o, lovind-o cu capul de jacuzzi și încercând să o înece. Potrivit wowbiz.ro, tânăra originară din Republica Moldova nu ar fi deloc străină de agresiunile bărbaţilor.

Se pare că Mihai Bizu nu a fost singurul bărbat din viaţa ei care a agresat-o. Tânăra a povestit în cadrul unui interviu ca a mai fost ţinta violenţelor unui alt afacerist.

Aceasta a trecut prin clipe infernale cu câteva zile în urmă, când, aflată pe litoral, a fost atacată de soțul în urma unui scandal. Acesta ar fi lovit-o cu capul de jacuzzi și ar fi încercat să o înece sub privirile prietenilor care încercau să-l oprească. Pe moment, Irina nu a vrut să vorbească cu polițiștii, sperând că lucrurile se vor liniști, însă atunci când a ajuns în camera de hotel, calvarul a continuat.

Citeşte şi Milionar din Bucureşti reţinut pentru că şi-a violat şi a încercat să-şi omoare soţia într-un apartament din Mamaia

Femeia a fost din nou bătută şi violată, iar după ce soţul ei a adormit, a luat un taxi şi a plecat la Bucureşti, unde a depus plângere.