Dezvăluiri incredibile: FEMEIA cu BARBĂ a fost îndrăgostită de un ROMÂN care i-a frânt inima

Conchita Wurst pare să fi avut o relaţie cu un român. Astfel, "femeia cu barbă", câştigătoarea concursului "Eurovision", a cunoscut în urmă cu doi ani un homosexual român care i-a frânt inima.

13 mai 2014, 07:24

Conchita Wurst pare să aibă legături cu Romania. Astfel, transsexualul care a dat lovitura la Eurovision a fost îndrăgostit de un român stabilit în Austria, potrivit Wowbiz.ro.

Citeşte şi Conchita Wurst a şocat lumea după ce a câştigat Eurovision 2014. L-aţi văzut pe iubitul acesteia? FOTO

Mai mult, cei doi s-au întâlnit în barul „Rudiger”, un cunoscut local pentru homosexuali din Viena. Idila celor doi a fost povestită chiar de Namoy. Astfel, Conchita a fost atrasă teribil de bărbatul român, iar pe atunci Wurst nu era deloc cunoscuta ca şi cântăreaţă, cântând doar pe scena improvizată din localul respectiv în timp ce bărbatul venea să o asculte în fiecare seară. Din păcate, iubirea nu a ţinut prea mult, pentru că românul voia să aibă o relaţie deschisă şi să iasa cu mai multe persoane în acelasi timp, lucrul care a distrus-o pe Conchita.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Conchita Wurst, invitată în România pentru PARADA HOMOSEXUALILOR

La vremea respectivă nu am dat prea multă importanţă Am cunoscut-o pe Conchita în clubul „Rudiger”, unde am ajuns total întâmplător, adusă de avocatul meu. Eu nu mă văd cu transsexuali, însă avocatul meu, un român din Piteşti, stabilit de 20 de ani în Austria, cu care lucram ca să îl dau în judecată pe Bendeac, mi-a zis să mă întâlnesc cu el în acel club pentru că voia să îmi prezinte pe cineva. Aşa am ajuns să o cunosc pe Conchita şi asa am aflat că ea se iubeşte cu un român. Bărbatul era din Piatra Neamţ. Atunci, nu le-am dat importanţă pentru că ea nu era celebră, iar iubitul era român de-al nostru şi nu mă interesa pe mine viaţa lor personală„, a declarat Naomy.