Dezvăluiri sincere făcute de Mădălina Crețan la mai bine de un an de la moartea lui Nosfe: „Nu este un lucru peste care să treci”

La mai bine de un an de la moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan a făcut noi dezvăluiri despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o.
Filip Stan
10 ian. 2024, 12:14
Dezvăluiri sincere făcute de Mădălina Crețan la mai bine de un an de la moartea lui Nosfe:

Mădălina Crețan își ține urmăritorii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. I-a lăsat să pătrundă în intimitatea ei și le-a povestit constant prin ce a trecut și cum a reușit, pas cu pas, să se trezească din acest coșmar.

Recent, Mădălina Crețan le-a dat posibilitatea urmăritorilor săi să-i pună orice fel de întrebare, iar aceștia nu au stat de gânduri, ci au bombardat-o cu întrebări. Un internaut i-a mărturisit că se simte motivat să slăbească după ce a văzut-o pe ea că a dat jos câteva kilograme.

Citește și Reacția Marei Bănică, după ce a urmărit ”America Express”. Ce părere are despre relația Iuliei Albu și Mike: ”Cum să înduri atâta umilință? O privesc pe Iulia cu alți ochi. El e ceva rău!”

„Povestea asta cu slăbitul e mai complicată. Eu n-am făcut ceva în mod deosebit, cel puțin până la un punct. Am slăbit din suferință. Am avut sau au avut oamenii din jurul meu grijă să mă hrănesc cât să rămân sănătoasă, apoi mi-a intrat cumva în reflex să mănânc doar când îmi e foame, am făcut și un pic de sport, dar nu cât mi-aș fi dorit. Și mie îmi place să spun că de fapt corpul meu a renunțat la kilogramele care nu-i mai erau necesare. Dar mă simt grozav în corpul ăsta, pentru că mă simt sănătoasă și pentru că pot să fac iar shopping după foarte mulți ani fără să mai probez haine.”, a scris Mădălina Crețan, pe pagina personală de Instagram.

Mădălina Crețan, adevărul despre perioada prin care a trecut fiica ei

Chiar dacă a trecut mai bine de un an de când Nosfe a murit, familia încă nu a reușit încă să treacă peste momentul despărțirii de artist. Mădălina Crețan a spus că fiica ei a fost extrem de afectată.

„Ea a fost mândră întotdeauna de tatăl ei. Iris nu s-a ascuns niciodată să spună că pe el îl iubește puțin mai mult decât pe mine. Îl iubește foarte mult! A fost și este soarele ei. NOSFE se juca foarte mult cu ea. Noi, mamele, mai trebuie să și spălăm, să facem de mâncare și atunci unul este polițistul rău, altul polițistul bun. Eu am fost de cele mai multe ori, din păcate, polițistul rău. Am trecut cu Iris prin nenumărate procese după tragedie. Acum să spunem că este bine, dar am ales să nu băgăm sub preș ceea ce s-a întâmplat. Toată lumea mă întreabă dacă am trecut peste, dar nu este un lucru peste care să treci”, a mai spus Mădălina.

Citește și Ana Baniciu este însărcinată. Toată familia e în culmea fericirii: „Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare”

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul unic din România aflat în vârful unui munte pe care trebuie să-l vizitezi și tu! Mulți turiști vin aici pentru panorama spectaculoasă
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
Playtech.ro
BOMBA MOMENTULUI! Ea i-a SPART CASA lui Dorian Popa. S-a filmat HOT în grădina lui şi s-a dat de gol. Atenţie, frige!
DailyBusiness
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
România va fi lovită de un alt fenomen extrem. Nervii tuturor vor fi puși la încercare
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”
Cancan.ro
Care a fost ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui 😢
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Românii vor fi verificați DIRECT LA GRANIȚĂ. Noile reguli pentru toată România
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'