Dezvăluiri sincere făcute de Mădălina Crețan la mai bine de un an de la moartea lui Nosfe: „Nu este un lucru peste care să treci”

La mai bine de un an de la moartea lui Nosfe, Mădălina Crețan a făcut noi dezvăluiri despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o.

10 ian. 2024, 12:14
Dezvăluiri sincere făcute de Mădălina Crețan la mai bine de un an de la moartea lui Nosfe: „Nu este un lucru peste care să treci”

Mădălina Crețan își ține urmăritorii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. I-a lăsat să pătrundă în intimitatea ei și le-a povestit constant prin ce a trecut și cum a reușit, pas cu pas, să se trezească din acest coșmar.

Recent, Mădălina Crețan le-a dat posibilitatea urmăritorilor săi să-i pună orice fel de întrebare, iar aceștia nu au stat de gânduri, ci au bombardat-o cu întrebări. Un internaut i-a mărturisit că se simte motivat să slăbească după ce a văzut-o pe ea că a dat jos câteva kilograme.

Citește și Reacția Marei Bănică, după ce a urmărit ”America Express”. Ce părere are despre relația Iuliei Albu și Mike: ”Cum să înduri atâta umilință? O privesc pe Iulia cu alți ochi. El e ceva rău!”

„Povestea asta cu slăbitul e mai complicată. Eu n-am făcut ceva în mod deosebit, cel puțin până la un punct. Am slăbit din suferință. Am avut sau au avut oamenii din jurul meu grijă să mă hrănesc cât să rămân sănătoasă, apoi mi-a intrat cumva în reflex să mănânc doar când îmi e foame, am făcut și un pic de sport, dar nu cât mi-aș fi dorit. Și mie îmi place să spun că de fapt corpul meu a renunțat la kilogramele care nu-i mai erau necesare. Dar mă simt grozav în corpul ăsta, pentru că mă simt sănătoasă și pentru că pot să fac iar shopping după foarte mulți ani fără să mai probez haine.”, a scris Mădălina Crețan, pe pagina personală de Instagram.

Mădălina Crețan, adevărul despre perioada prin care a trecut fiica ei

Chiar dacă a trecut mai bine de un an de când Nosfe a murit, familia încă nu a reușit încă să treacă peste momentul despărțirii de artist. Mădălina Crețan a spus că fiica ei a fost extrem de afectată.

„Ea a fost mândră întotdeauna de tatăl ei. Iris nu s-a ascuns niciodată să spună că pe el îl iubește puțin mai mult decât pe mine. Îl iubește foarte mult! A fost și este soarele ei. NOSFE se juca foarte mult cu ea. Noi, mamele, mai trebuie să și spălăm, să facem de mâncare și atunci unul este polițistul rău, altul polițistul bun. Eu am fost de cele mai multe ori, din păcate, polițistul rău. Am trecut cu Iris prin nenumărate procese după tragedie. Acum să spunem că este bine, dar am ales să nu băgăm sub preș ceea ce s-a întâmplat. Toată lumea mă întreabă dacă am trecut peste, dar nu este un lucru peste care să treci”, a mai spus Mădălina.

Citește și Ana Baniciu este însărcinată. Toată familia e în culmea fericirii: „Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare”