Dezvăluiri uluitoare făcute de Serghei Mizil. Cum a fost acuzat că a vrut să-l asasineze pe Nicolae Ceaușescu VIDEO

Serghei Mizil, unul dintre prietenii apropiați ai lui Nicu Ceaușescu, a trecut prin momente delicate în urma unui zvon care a cutremurat toată Securitatea. Acesta a fost acuzat că pune la cale asasinarea lui Nicolae Ceauşescu!

08 iun. 2022, 21:29
Dezvăluiri uluitoare făcute de Serghei Mizil. Cum a fost acuzat că a vrut să-l asasineze pe Nicolae Ceaușescu VIDEO
Serghei Mizil, acuzat că a vrut să-l asasineze pe Nicolae Ceaușescu

Dezvăluiri uluitoare făcute de Serghei Mizil. „O rudă prin alianță cu mine, i-a spus lui Postelnicu (n.r. – Tudor Postelnicu, fostul șef al Securității), că eu m-am jurat pe armă că îl împușc pe Nicu și pe taică-su (n.r. – Nicolae Ceaușescu)”, a declarat Serghei Mizil la podcast-ul EVZ.

Inamicul nr. 1 al familiei Ceauşescu

Astfel, de la cel mai bun prieten al „Prințișorului”, Serghei Mizil devenise inamicul public numărul 1 al familiei Ceaușescu. La un moment dat, aflat în vacanţă la Neptun, Serghei Mizil a dat nas în nas cu Nicu Ceauşescu și era cât pe ce să fie anihilat de forțele de securitate! „El a ieșit din casă, eu ieșeam din mașină și el s-a lipit de perete. Și a venit unul (n.r. – ofițer de Securitate), „Bă, Serghei! Nu te apropia! Tovarășul Nicu, intrați în casă! Tu, Serghei, nu mai faci niciun pas!”. Mă duc și-l chem pe Nicu, zic „Băi, inspectore! Am stat atâta timp împreună, am băut, am făcut toate nenorocirile în casa asta. Ce te-a apucat? Vino două secunde!”, a dezvăluit Serghei Mizil. De altfel, aceasta a fost ultima întâlnire și ultima conversație pe care cei doi au avut-o până la Revoluția din 1989.

Serghei Mizil, detalii picante din prima căsnicie. Ce i-a spus soţiei: „O ardeam pe una, dar eram matol și am crezut că ești tu”

Nicu Ceaușescu a fost arestat la Revoluţie și urma să-l aibă coleg de celulă pe fostul ministru al Educației și Finanțelor, Paul Niculescu-Mizil, tatăl lui Serghei Mizil. „La pârnaie, tata a căzut cu Nicu. Și îi dădea să mănânce. Zic, ia uite cum e viața, film indian. Doar acolo m-am dus după el”, a mai spus Serghei Mizil.

Ce pensie primeşte lunar Serghei Mizil. Nimeni nu se aştepta la o asemenea sumă