DIAGNOSTIC ULUITOR: Cum o simplă poză pe Facebook a salvat o fetiţă de la orbire FOTO

FACEBOOK. Cei care se plâng că văd prea multe poze cu copii pe Facebook s-ar putea să se răzgândească după ce citesc ce a păţit o fetiţă de trei ani.

RomaniaTV.net
04 apr. 2014, 08:42
DIAGNOSTIC ULUITOR: Cum o simplă poză pe Facebook a salvat o fetiţă de la orbire FOTO

Se pare că postarea de poze pe Facebook ar putea avea beneficii mai mari decât câteva like-uri şi aprecieri de la prieteni. O demonstrează cazul unei fete de trei ani a cărei vedere a fost salvată după ce mama ei a postat o poză cu micuţa pe reţeaua de socializare.

După ce Tara Taylor a pus o poză cu fetiţa ei Rylee pe Facebook, comentariile prietenilor au determinat-o să-şi după fiica la doctor. „Hei, sunt sigur că nu e nimic, probabil doar efectul blitzului, dar ochiul fiicei tale străluceşte şi poate că e o idee bună să o duci la un control. Ar putea avea o problemă la ochi”, a comentat un prieten de-al mamei la poza fetiţei.

Dana Rogoz, prima plimbare cu bebeluşul. Iată FOTOGRAFIA de 15.000 de like-uri

Mama copilului a fost şocată să afle că prietenul de pe Facebook avusese dreptate. La un control medical, s-a descoperit că fetiţa avea boala Coat, care poate provoca orbire. Faptul că boala a fost descoperită din timp i-a salvat fetiţei vederea.

Acesta nu este primul caz de diagnosticare prin Facebook. În mod similar, o soră medicală a descoperit că fiica unei prietene are cancer la ochi, tot în urma unor fotografii postate pe reţeaua de socializare, relatează time.com. Iar prietenii de pe Facebook ai unei jurnaliste de la Slate au pus un diagnostic corect fiului ei, pe care medicii îl rataseră.

Un VIRUS periculos circulă pe Facebook. Află cum se manifestă şi cum să te fereşti de el