Dialog între un soldat rus și unul ucrainean. Ce a urmat este șocant: „Omoară-mă!” VIDEO

Un videoclip cu un puternic impact emoțional, filmat pe frontul din Harkov, surprinde dialogul șocant dintre doi soldați inamici.

07 oct. 2022, 22:14
Dialog între un soldat rus și unul ucrainean. Ce a urmat este șocant: „Omoară-mă!” VIDEO

În  timpul unor lupte între forțele ucrainene și cele ruse, un soldat rus a rămas imobilizat între un zid și vehiculul blindat. Acesta l-a rugat pe un militar ucrainean să îl execute, dar a primit un răspuns neașteptat: „Nu suntem ca voi, nenorociților!”

Imaginile au fost surprinse de o cameră atașată de echipamentul ucraineanului. Se vede cum în timpul luptei, acesta îl observă pe soldatul rus, prins între zid și autovehicul.

Citește și: Soldaţii ruşi locuiau în cocină cu porcii, în Herson. Imagini şocante din teritoriile eliberate de ucraineni VIDEO

„-Cine a fost cel care a aruncat? Cine a aruncat grenada? Ai noștri au aruncat?”, întreabă soldații ucraineni, înainte să-l descopere pe militarul rus.

„-Așa? Animale. Deci ce…? La naiba. Oh sunt pe cale să-ți tai piciorul. Bine băieți, am nevoie de unul cu mine. Acoperă-mă din grădină”, spune cel care l-a descoperit pe soldatul imobilizat.

„-Ascultă, ucide-mă, da?”, a început rusul să implore.

„-La naiba, asta e ușor”, răspunde ucraineanul, după care trage un foc de armă deasupra capului acestuia, ratând cu intenție.

„-Înfricoșător?”, întreabă un alt soldat ucrainean.

„-Noi nu suntem ca voi, nenorociților. Ascultă, trebuie să fiu acoperit de acolo. Din grădină. Acoperă-mă. Nenorociților. Unde îți este arma?”, spune militarul ucrainean, încercâns să-l dezarmeze.

„-Acolo”.

„-Unde acolo?! Monstrule. Acoperiți-mă! Unde ești rănit? De unde ești?”

„-Din Kostroma”, spune soldatul rus.

„-La dracu, Kostroma! Suntem în Kupiansk (oraș ucrainean aflat la peste 1000 de kilometri de oralșul rusesc)”.

Apoi, soldatul rus susține că este doctor.

„-Ce fel de doctor, la naiba. Piciorul tău este blocat. Nu-l poți elibera”.

„-Medic”, repetă disperat rusul

„-De ce veniți să omorâți oameni?”

„-Dar nu am ucis eu pe nimeni”, țipând de durere.

„-De-aia erai urcat pe un blindat, cu o armă la tine. Nu îmi spune povești, nenorocitule. Dacă erai doctor, n-ai fi venit să ucizi”.

„-Le dădeam indicații”.

Citește și: Lori, câinele ucrainean de brigadă care le salvează viaţa soldaţilor, dar le şi fură şosetele VIDEO