Diana Enache, prima ieşire după atacul din scara blocului: Lupt să îmi refac viaţa

Diana Enache încearcă să facă tot posibilul pentru a trece peste evenimentul traumatic prin care a trecut în luna iulie, când portarul blocului în care locuieşte tatăl ei, Adrian Enache, a înjunghiat-o şi a vrut să o violeze. La o lună şi jumătate de la momentele dramatice, Diana a decis să plece pentru un weekend la mare cu prietenii ei.

19 aug. 2014, 08:42
Diana Enache, prima ieşire după atacul din scara blocului: Lupt să îmi refac viaţa

Diana Enache a fost surprinsă de echipa emisiunii „Trăieşte-ţi vara” când pleca dimineaţa din club cu prietenii săi. Veselă, adolescenta a râs, a dansat şi s-a fotografiat cu amicii săi.

„A fost prima iesire pe vara asta, e impropriu spus distracţie n-a fost un weekend normal ca pana cum. A fost o iesire normala, nu eram in stare de ebrietate, nu am făcut nimic de care să îmi fie ruşine. Nu mai pot misca foarte bine, inca imi e greu, sunt dependentă de familie si prieteni. Continui sa merg la pshiholog de trei ori pe saptamână. Lupt sa imi refac viata. Nu as putea sa depasesc momentul daca aş sta închisă în casă. Încă nu pot folosi mana dreapta foarte bine. Cred ca va fi nevoie de o noua interventie la sani. Am două hematoame mari, ma tin sânii, daca nu se retrage pe cale naturala, o sa imi bage o drena”, a povestit tânăra pentru protv.ro.

Libanezul Ali Kanaan, cel care a atacat-o pe Diana Enache cu un cuţit în apartamentul tatălui ei, este judecat pentru agresiune şi tentativă viol, informează România TV.

El se află în spatele gratiilor şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani.

Citeşte şi Fiica lui Adrian Enache cere DESPĂGUBIRI paznicului libanez care a atacat-o

Pe lângă explicaţiile pe care va trebui să le dea magistraţilor, acesta poate fi obligat să dea şi o sumă importantă de bani spitalului Floreasca, deoarece instituţia medicală s-a constituit parte civilă în acest dosar pentru a recupera cheltuielile cu spitalizarea Dianei Enache.

Imediat după ce a fost trimis în judecată, libanezul a contestat decizia magistraţilor în ceea ce priveşte arestul preventiv, însă această contestaţie a fost respinsă.

Citeşte şi Diana Enache, schimbare spectaculoasă după tentativa de viol. Primele imagini, GALERIE FOTO