Diana Roman, recomandări feng shui în timpul pandemiei de COVID-19. Cum să ne pregătim de Paşti

Multe persoane care sufera de piosenie si de exces de religiozitate considera ca este nepotrivit sa discuti despre feng shui si despre sarbatorile religioase. Cu siguranta, cele doua nu au nici o legatura, dar feng shui in calitate de metoda eficace te poate ajuta tare mult in aceasta perioada, scrie Diana Roman, specialist feng shui si astrologie chineza Ba Zi.

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 13:54
Diana Roman, recomandări feng shui în timpul pandemiei de COVID-19. Cum să ne pregătim de Paşti

Sarbatorile de Pasti vin cu anumite traditii, cum ar fi aducerea luminii, aprinderea candelei, vopsirea si expunerea intr-un anumit loc a oualor rosii. Atat lumina, lumanarea si candela, cat si ouale rosii reprezinta elementul Foc, element foarte dinamic si extrem de favorabil, daca il plasezi acolo unde trebuie. Daca insa il plasezi in locul nepotrivit, iti poate aduce probleme. Ce fel de probleme?…da, chiar probleme din acelea mari, care au legatura cu perioada actuala, perioada Covidului, scrie Diana Roman pe fengshui-studio.ro.

Explicatie

In orice casa exista stele ale bolii si stele ale necazurilor sau ghinioanelor. Nimeni nu are o casa fara astfel de stele, nici macar un mare maestru feng shui. Aceste stele pot fi permanente, calculate dupa anul constructiei cladirii, pot fi anuale si lunare. Aceste stele sunt profund nocive si , daca nu sunt atat de periculoase intr-o camera in care nu prea stam, ele devin extrem de agresive daca le activam prin prezenta noastra, prin muzica si petreceri, prin elementul Foc.

Elementul feng shui Foc inseamna flacara de lumanare, de candela, semineu, gratar, aragaz cu flacara deschisa, lumina puternica, culoarea rosu si celelalte culori aprinse din gama calda: corai, grena, bordo, fuchsia, roz.

In anul 2020, steaua bolilor se afla in Sud, iar steaua necazurilor si ghinionului in Est.

In luna Dragonului, aprilie, luna sarbatorii Pastelui, steaua luna a bolilor se afla in Sud Est, iar steaua lunara a ghinionului se afla in Nord.

In mod traditional, icoanele si candela se aseaza la est, sau rasarit.

Recomandare

Iti voi sugera doua lucruri, unul de bun simt, iar celalalt din perspectiva feng shui.

  1. Priveste pe termen lung, nu pe termen scurt! Integreaza-ti lectiile prin intelepciune si intelegere, prin responsabilitate, si nu prin suferinta, dand cu capul de zid! In aceasta perioada, in care eticheta, brandul, telefonul si masina nu prea mai inseamna mare lucru, principala preocupare este sau ar trebui sa fie pastrarea sanatatii! Sau prevenirea imbolnavirii… Coronavirusul nu este transmis doar de lilieci si de serpi, ci si de petrecareti, de plimbareti, de fetite fierbinti si de baietei cu masini tunate, de bisericosi, de shopping-maniaci care nu-si gasesc linistea acasa.
  2. Din punctul de vedere al feng shui si al astrologiei chineze, cei care se gasesc intr-o perioada a vietii mai putin norocoasa vor fi mai vulnerabili la imbolnavire, si pentru aceasta vor fi neatenti, rebeli, incapatanati. Pentru a-ti pastra sanatatea in aceasta luna, evita in primul rand sa stai prin casa in zonele de: Sud, Est, Sud Est si Nord! In al doilea rand, nu activa aceste zone cu elementul feng shui Foc!! Nu pune in aceste zone lumanari, candele si oua rosii, flori colorate intens si fete de masa multicolore! Alege ca in zonele de risc sa pui obiecte de decor din metal, de culoare argintie, aurie, alba. De asemenea, in aceste zone poti pune si cate un vas cu apa, cu sare si cu trei monede feng shui. Ai aflat unde sa nu pui lumanari si oua rosii, dar… totusi va trebui sa le gasesti un loc. Tinand cont doar de energiile anuale si lunare ( pentru ca energiile permanente ale casei tale sunt si ele importante), o zona buna pentru a pune masa, a petrece si a plasa acolo elementul Foc ar fi Sud Vestul casei tale. Sud Vestul este o locatie de Pamant, care beneficiaza de Foc; Sud Vestul reprezinta in casa ta trigrama mamei si a femeii, care vor beneficia de acest element; in anul Sobolanului 2020, pe Sud Vest se gaseste steaua 4, care poate atrage petreceri si prieteni, dar si infidelitate, iar ea se poate corecta folosind ca remediu feng shui elementul Foc; si nu in ultimul rand, luna Dragonului – aprilie aduce pe Sud Vest steaua lunara a certurilor si conflictului, stea de Lemn care poate fi usor potolita cu ajutorul remediului feng shui Foc.