Diana Șoșoacă, jigniri pe bandă rulantă pentru cei care respectă măsurile anti-Covid: „Cât de proști și sclavi puteți fi? Nu vă e rușine? Nu aveți creier să gândiți?”

Diana Șosoacă i-a îndemnat din nou pe români să iasă în stradă să protesteze. Deși este la sute de kilometri depărtare de Piața Victoriei, senatoarea le-a transmis urmăritorilor de pe Facebook să iasă în centrul orașului în număr cât mai mare și să nu respecte măsurile anti-Covid.

27 mart. 2021, 19:13
Diana Șoșoacă, jigniri pe bandă rulantă pentru cei care respectă măsurile anti-Covid: „Cât de proști și sclavi puteți fi? Nu vă e rușine? Nu aveți creier să gândiți?”

Diana Șoșoacă i-a îndemnat din nou pe români să iasă în stradă să protesteze. Deși este la sute de kilometri depărtare de Piața Victoriei, senatoarea le-a transmis urmăritorilor de pe Facebook să iasă în centrul orașului în număr cât mai mare și să nu respecte măsurile anti-Covid impuse de autorități.

Șosoacă spune că limitarea mobilității nu poate fi impusă și asta pentru că Guvernul nu-i poate aresta la domiciliu pe oameni.

”Ieșiți că, dacă nu, ne omoară pe toți și ne îngroapă în saci în groapa comună. Ăsta e viitorul nostru. Le rup legile în față și îi bag în pușcărie! Veniți! Îi chem pe protestatari în Parlament și să vorbească acolo. Raed Arafat, nici nu meriți să ți se zică ”domnule” la ce mizerii ai făcut în România. Nu vă mai lăsați prostiți, nu mai faceți teste PCR, nu vă poate obliga nimeni. Faceți plângeri penale pentru polițiști, judecători, toți cei care v-au distrus. Nu o să mai aveți bani să vă plătiți casa, mașina, mâncarea. Fără poziția ghiocel, la luptă pentru România și români!”, a transmis Șoșoacă printr-un video postat pe Facebook.

Citiți și Diana Şoşoacă cheamă românii la cel mai mare protest din timpul pandemiei: „Nu tac nici moartă! Ar fi bine să vină 18 milioane de români în faţa Parlamentului”

Senatoarea Șoșoacă i-a numit „proști” și „sclavi” pe cei care respectă regulile impuse de lege și i-a lăudat pe cei care au avut curajul să spună „adevărul”.

„Ieșiți și solicitați schimbarea Guvernului. Cum să spui tu că un mort îți dă ție COVID? Care e baza științifică? Cât de proști sunteți! Cum e posibil să fiți prostiți în halul ăsta? Cât de sclavi puteți să fiți? Nu vă e rușine de copiii voștri? Ieșiți în stradă și militați. Faceți plângeri penale. Refuzați testarea de COVID, stați în țară. Nu aveți creier să gândiți? Cum e posibil să acceptați? Nu se poate! Ăsta e poporul român care se trage din geto-daci? Nu vă e rușine să trăiți în halul ăsta, închiși în casă, ca proștii? Sunt peste 2 milioane de viruși în aer. Cât de bătuți în cap sunteți? Ce aveți, mă? Sunteți orbi, sunteți surzi? Cum puteți să rezistați să vedeți mizeria care se întâmplă? Cinste celor care ați luat atitudine! Mă înclin vouă. Cinste medicilor și asistentelor care au spus adevărul. Rușine celorlalți!”, a mai spus Diana Șoșoască urmăritorilor săi.

Citiți și EXCLUSIV Diana Şoşoacă spulberă autorităţile care cer înmormântarea imediată a Corneliei Catanga. „Este bătaia de joc a lui Raed Arafat. Avem o putere dictatorială care încalcă toate drepturile”