Diana Şoşoacă nu se uită la TV: „Nu l-am mai deschis de peste 15 ani”

Diana Şoşoacă a mărturisit că nu se mai uită la TV de ani buni. Senatoarea preferă să-și petreacă timpul mai mult cu familia, după o zi de muncă. Însă, cu o excepţie, acordă câte un sfert de oră pe zi emisiunilor informative.

07 feb. 2021, 16:34
Diana Şoşoacă nu se uită la TV: „Nu l-am mai deschis de peste 15 ani”
Diana Şoşoacă nu se uită la TV

Diana Şoşoacă nu se uită la TV. ”Cred că nu am mai deschis seara televizorul de peste 15 ani. Sau să fie 17 sau 18. Nu mai ştiu. Nu mă regăsesc în programele niciunei televiziuni şi asta nu de ieri de azi. Am o singură excepţie, în fiecare seară mă uit câte zece minute sau un sfert de ceas la emisiuni informative, pe diverse posturi, nu doar la unul anume.

Alternez posturile întrucât vreau să aflu puncte de vedere diverse. Fac asta fiindcă în meseria de avocat îţi prinde bine să fii la punct cu ştirile şi cu maniera în care cei din jurul tău văd sau interpretează lucrurile. M-a ajutat chestia asta în carieră şi am continuat să fac asta şi după decembrie încoace, de când am devenit parlamentar”, a declarat Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă: „Raed Arafat este artizanul distrugerii României”

Diana Şoşoacă nu se uită la TV

Prefer mai degrabă compania alor mei după o zi întreagă de muncă decât pe cea a televizorului. Cei care mă cunosc bine ştiu că sunt genul workaholic şi ca atare clipele de relaxare, puţine la număr, le umplu cu altceva decât oferta posturilor noastre de televiziune”, mai spune Şoşoacă pentru Impact.ro.

Diana Şoşoacă, primele declaraţii după ce a chefuit

Diana Şoşoacă a făcut primele declaraţii, în exclusivitate la ROMÂNIA TV, după ce a chefuit într-un restaurant din Iaşi, la o petrecere organizată în cinstea soţului său. Senatoarea a postat şi un filmuleţ LIVE pe Facebook, în care atât ea, cât şi cei prezenţi, nu purtau mască de protecţie.

În primul rând, au fost zece minute transmise live, pe Facebook, tocmai pentru a da semnal României, să-şi revină la viaţă. Am avut numeroase infectări de-a lungul secolelor, nu s-a oprit viaţa pentru un virus, care, la acest moment, are o mortalitate de 0,026%.

Iaşiul este pe scenariul verde. România a început să funcţioneze doar pe culori. Restaurantele sunt deschise, au dreptul să participe 50% din capacitate, nu erau zeci de oameni. Restaurantul nu era închiriat pentru petrecerea soţului”, ne-a declarat în exclusivitate Diana Şoşoacă.

„Poporul român dintotdeauna a petrecut. Când cânţi, nu poţi purta mască”

Într-un restaurant, oamenii când mănâncă, nu poartă mască. Când cânti, nu poţi să porţi mască, pentru că nu poţi să inhalezi aer. Doi la mână, masca este neconstituţională, la fel şi starea de alertă. Într-un scenariu verde, viaţa revine la normal.

Faptul că Raed Arafat distruge România pas cu pas, împreună cu domnul preşedinte Iohannis, care nu mai reprezintă decât o mână de infractori, care fac bani pe măşti şi pe aparate de PCR, pentru că, această stare de alertă este creată strict pentru bani, iar eu am formulat plângere penală, împreună cu partidul Neamul Românesc, doi avocaţi şi cu soţul meu, împotriva tuturor celor care au câştigat imens de pe urma aşa-zisei pandemii.

Poporul român dintotdeauna a petrecut, a fost primul care a dat tonul petrecerilor.

Da, i-am făcut dedicaţie domnului Arafat, ca să înţeleagă că aici este România, că noi suntem români, pe veci stăpâni şi că nu permitem niciunui element, care a dobândit cetăţenia în România, s-o distrugă. Abia aştept să se deschidă o anchetă după aceste imagini, ca să pot să dau şi eu probele împotriva lor, cu câţi bani au furat din România”, ne-a mai declarat senatoarea.