Diana Şoşoacă se pregăteşte de noi proteste şi cheamă românii să i se alăture: „Ieşiţi în stradă dacă vă pasă”

Senatoarea AUR a fost în mijlocul protestelor de duminică, din faţa Ministerului Sănătăţii şi de la Ministerul de Interne, unde a cerut demisia lui Vlad Voiculescu şi a lui Raed Arafat.

01 feb. 2021, 11:59
Diana Şoşoacă se pregăteşte de noi proteste şi cheamă românii să i se alăture: „Ieşiţi în stradă dacă vă pasă”
Foto: Mediafax

Diana Şoşoacă, senator AUR, a fost duminică şi la Spitalul Pantelimon, unde a încercat să intre şi a fost oprită de paznici pentru că nu purta mască şi a intrat în conflict cu agenţii de pază ai spitalului.

Luni, Diana Şoşoacă a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un îndemn pentru români, pe care îi cheamă să i se alăture în stradă, pentru a-l îndepărta din fruntea Ministerului Sănătăţii pe Vlad Voiculescu, dar şi pe Raed Arafat de la conducerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Diana Şoşoacă: „Poporul român trebuie sa iasă în stradă! Trădătorii trebuie să dispară”

Diana ŞoşoacăDiana Șoșoacă

, senator AUR, a declarat, într-o intervenție telefonică la România TV, că a venit timpul ca poporul român sa iasă în stradă pentru dreptate, după incendiul de la Matei Balș.

„Poporul român are apărătorii lui, dar trădătorii trebuie sa dispară, să fie judecați si băgați în închisorile pe care ei le-au pregătit pentru alții. Au omorât oamenii în spitale, solicit DNA-ului să se autodesființeze. Trebuie sa iasă adevărul la suprafată. Acesta este semnalul pe care vi-l dau! Poporul român trebuie sa iasă in stradă!

 

România este condusă de niște criminali!”, a declarat Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, senator AUR, s-a alăturat duminică protestatarilor revoltați de tragedia de la Institutul Matei Balș, soldată cu şapte morți.

Senatoarea AUR, ajunsă la Ministerul Sănătății, a încercat să intre în instituție și s-a trezit cu ușile închise. La scurt timp, a sunat la 112 și a chemat un echipaj de poliție.

„L-am sunat pe Voiculescu, văd că nu vrea să răspundă. Noi nu plecăm de aici. Avem o astfel de situație și tu nu ai o comisie de urgență care să lucreze în Ministerul Sănătății? Cum e posibil așa ceva? Acum vreau să sun la 112″, a spus ea.

Diana Șoșoacă, în timpul apelului la 112: „Sunt în fața Ministerului Sănătății, unde e obligatoriu să mă lase să intru, iar jandarmii nu deschid ușa. E vorba de un înalt demnitar care are dreptul să intre în orice instituție publică. Vă rog să trimiteți aici un echipaj”.

Citeşte şi: Bebeluşul înecat la botez a murit. Tatăl copilului: „Doctorii au spus că a inhalat 110 ml de apă”