Dieta cu drojdie de bere: slăbeşti 4 kilograme în 2 săptămâni

Drojdia de bere este, fara indoiala, una dintre minunile lumii. Fie ca ai probleme de sanatate, fie ca vrei sa slabesti sau sa scapi de acnee, drojdia de bere este cea mai buna solutie.

RomaniaTV.net
23 ian. 2016, 10:30
Dieta cu drojdie de bere: slăbeşti 4 kilograme în 2 săptămâni

Dieta cu drojdie de bere tine 2 saptamani, timp in care slabesti 4 kilograme. Nu este o dieta periculoasa pentru organism, dimpotriva, este o cura binevenita oricand.

Ce contine drojdia de bere

Drojdia de bere este, de fapt, un complex de vitamine si minerale. Iti furnizeaza, printre altele, o multime de vitamine din complexul B, vitamina D, vitamina E, calciu, magneziu, crom, seleniu, fosfor, enzime, fibre si aminoacizi.

Cum slăbeşti într-o zi. 7 idei de meniuri care te ajută să dai jos până la 4 kilograme

Dieta cu drojdie de bere: cum te ajuta sa slabesti.

Gata cu dietele drastice si cu infometarea! Cand ai la dispozitie un ingredient atat de simplu si de eficient, este pacat sa nu profiti de el.

Stii ce se intampla cand pui drojdie in aluatul pentru paine? Exact, determina marirea volumului de compozitie. Acelasi lucru se intampla si in cazul in care o consumi drojdie de bere in dieta: drojdia isi mareste volumul in stomac, oferindu-ti rapid senzatia de satietate. Sa nu mai spunem ca iti taie pofta de mancare si de gustari dulci si te ajuta sa consumi mai putine calorii, gratie continutului ridicat de crom.

Citeşte continuarea pe ELE.RO