Dieta cu gheaţă te scapă rapid de kilograme. A fost folosită de Doroftei, Bute şi de vedete de la Hollywood

Este cunoscut faptul că vedetele ar face orice pentru silueta mult visată, iar dieta cu gheaţă, la care apelează şi sportivii de marcă, este cel mai bun exemplu în acest sens.

RomaniaTV.net
20 mai 2014, 10:30
Dieta cu gheaţă te scapă rapid de kilograme. A fost folosită de Doroftei, Bute şi de vedete de la Hollywood

Dieta cu gheaţă porneşte de la faptul că organismul consumă foarte multe calorii pentru a încălzi mâncarea din stomac, în timpul procesului de digestie.

Dietă: slăbire şi detoxifiere în numai 7 zile

Fostul campion mondial Leonard Doroftei a divulgat că o parte din strategia alimentară pusă la cale de Interbox împreună cu antrenorul şi nutriţionistul lui se baza pe gheaţă. „Patru zile înaintea meciurilor mă transformam în urs polar. Stăteam cu un prosop rece pe cap şi mâncam gheaţă”, a declarat fostul pugilist.

Dieta care te ajută să slăbeşti cât timp dormi

De altfel, şi Lucian Bute a trecut printr-o astfel de dietă în 2011, înainte de cântarul oficial pentru a intra în categoria supermijlocie, când a trebuit să dea 4 kilograme jos în doar 6 zile. Totuşi, deşi este folosită pe scară largă în rândul sportivilor, nutriţioniştii spun că este în stadiu de cercetare, fără să existe însă o concluzie medicală certă.

Citeşte continuarea pe Unica.ro