Dieta cu hrişcă. Slăbeşti 10 kilograme în doar două săptămâni

Dieta cu Hrişcă te ajută să scapi rapid de kilogramele în plus. În doar două săptămâni cei da jos aproximativ 10 kilograme. Tot ce trebuie să faci este să respecţi cu stricteţe această dietă.

02 mart. 2022, 12:27
Dieta cu hrişcă. Slăbeşti 10 kilograme în doar două săptămâni

Dieta cu Hrişcă. Puţine persoane ştiu că hrişca este un superaliment care te ajută să scapi rapid de kilogramele în plus. De asemenea, pe lângă faptul că vei avea o siluetă de invidiat, această dietă te ajută şi să elimini toate toxinele din organism.

Dieta cu Hrişcă. Cum să slăbeşti 10 kilograme în doar câteva zile

Hrișca este bogată în antioxidanţi, fier, zinc şi seleniu. Aceasta scade tensiunea şi reduce colesterolul. Poate fi consumată şi de persoanele care au intoleranţă la cereale.

Citeşte şi Ceaiul de podbal, băutura care reduce inflamaţia şi poate trata tusea cronică

În momentul în care te hotărăşti să ţii această dietă trebuie să bei multă apă, pentru a elimina toxinele din organism. De asemenea, specialiştii în nutriţie recomandă să consumaţi ceai verde neîndulcit.

În timpul dietei poţi consuma şi câte un fruct pe zi, excepție făcând bananele și strugurii. Evită băuturile alcoolice pe perioada dietei.

Atenţie, dacă suferi de o boală cronică sau ești sub tratament medicamentos, consultă medicul de familie înainte de a ține acestă dietă.

Cum se prepară hrişca

Într-un bol, se pune o cană de hrişcă, peste care se toarnă un pahar şi jumătate de apă fiartă. După câteva minute, strecoară hrişca şi toarnă din nou aceeaşi cantitate de apă. De data aceasta, trebuie să laşi compoziţia până dimineaţă,în bolul acoperit. Poţi prepara mai multe porţii de hrişcă de seara pentru a avea a doua zi. potrivit realitatea.net.

Hrişca se consumă fără condimente sau sare, însă poţi pune peste ea puţin sos de soia.

Atenţie, consumată în exces, hrișca poate determina erupții la nivelul pielii și creșterea sensibilității țesutului cutanat în urma expunerii la soare.

Beneficiile dietei cu hrişcă

Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti miraculos, această dietă are o mulţime de beneficii pentru sănătate:

– Menține nivelul scăzut de glucoză, deci poate fi consumată de diabetici
– Combate depresia, stimulează eliberarea de dopamină
– Reglează metabolismul
– Reduce acumularea de țesut adipos
– Reduce hemoragiile
– Previne atacul de cord și alte afecțiuni cardiovasculare
– Protejează ficatul
– Îmbunătățește digestia
– Combate migrenele, degenerarea sistemului nervos
– Conține o cantitate mare de proteine, fiind un aliment excelent pentru vegetarieni

Citeşte şi Băutura care te scapă de stres, reţeta-minune a unui reputat medic psihiatru. Are efecte imediate şi incontestabile. Calmează anxietatea şi previne depresia