Dieta cu lămâi, regimul preferat al vedetelor. Obţine o siluetă de vis şi un chip mereu tânăr. Află meniul

Te intrebi cum de reusesc celebritati precum Jennifer Aniston si Heidi Klum sa aiba o silueta perfecta, o piele tanara si, per total, o sanatate fara cusur? Afla ca ele si multe alte staruri urmeaza periodic dieta cu lamai, un regim cu o durata de numai 7 zile, care te ajuta sa elimini kilogramele in plus simplu si eficient.

24 sept. 2014, 08:40
Dieta cu lămâi, regimul preferat al vedetelor. Obţine o siluetă de vis şi un chip mereu tânăr. Află meniul

Iata care sunt secretele dietei cu lamai:

Incepe cu o detoxifiere ca la carte

Inainte de a trece la dieta propriu-zisa, trebuie sa parcurgi o etapa de detoxifiere, care iti pregateste organismul si iti activeaza sistemul digestiv, incetinit de alimentatia deficitara si toxinele acumulate.

Ce trebuie sa faci? Nimic complicat! Cu o zi inainte de a incepe dieta cu lamai (fixeaz-o intr-o sambata), trebuie sa mananci numai alimente proaspete si naturale (nimic procesat, prajit etc.), precum legume si fructe, si sa bei multa apa. Evita sa consumi ceai verde sau negru, cafea si alcool.

De asemenea, pentru a accelera procesul de detoxifiere, pe langa apa, bea de-a lungul zilei cat mai multe pahare de limonada la temperatura camerei, amestecand zeama de la o lamaie cu 300 ml de apa, 2 lingurite de sirop organic de artar si un varf de piper Cayenne.

Ziua urmatoare, duminica, poti trece la dieta propriu-zisa. Iata cum arata meniul pentru cele sapte zile de regim.

Citeşte mai mult pe ele.ro