Dieta cu merdenele. Mihaela Bilic a dezvăluit cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci ce îţi place

Mihaela Bilic a dezvăluit în ce constă dieta sa cu merdenele. Nutriţionistul spune că poţi da kilogramele jos şi fără să renunţi la alimentele preferate.

19 ian. 2022, 11:14
Dieta cu merdenele. Mihaela Bilic a dezvăluit cum să scapi de kilogramele în plus şi să mănânci ce îţi place

Dieta cu merdenele. Mihaela Bilic spune că de-a lungul anilor a încercat tot felul de diete inventate chiar de ea. Printre acestea se numără inclusiv o dietă cu îngheţată sau cu merdenele.

Dieta cu merdenele a Mihaelei Bilic

Citeşte şi Dieta minune prin care scapi foarte uşor de grăsimea de pe abdomen. Mihaela Bilic dezvăluie regulile de aur

Pentru că îi plăceau merdenelele, Mihaela Bilic a inventat o dietă bazată chiar pe aceste produse de patiserie.

„Am inventat cure de slăbire, cum să nu le ţin. Trebuia să le testez pe toate. Am ţinut toate combinaţiile, toate dietele care mai de care mai extreme, cu număr de calorii sau cu aliment unic. Toate invenţiile. Tot ce am auzit, am incercat să văd ce funcţionează mai bine inclusiv păstrând alimentele care îmi plăceau mie. De exemplu, pe vremuri, îmi plăceau dulciurile şi am ţinut cură de slăbire cu îngheţată Când îmi plăcea patiseria, am inventat cura de slăbire cu merdenele.

Toate funcţionează. De aici provine mirajul pentru că dacă mănânci supravegheat, de obicei mult mai puţin ca şi cantitate, esti disciplinat, normal că ai rezultate. Problema e că obosesti şi nu poţi face din aceste diete un stil de viaţă pentru că după ce ai văzut că au funcţionat, după ce ai văzut că ai scăzut un număr de kilograme automat subconştientul tinde să iti spună ok, hai că ţi-am făcut acum moftul, hai să ne întoarcem la o viaţă normală pentru că nu putem să mâncăm pe viaţă nici ingheţată, nici merdenele, nici piept de pui cu salată”, a declarat Mihaela Bilic, potrivit life.ro.

Nutriţionistul a explicat în urmă cu câţiva ani cum funcţionează această dietă.

„O merdenea pe zi şi un lapte bătut. La 5 după-amiaza când mâncam merdeneaua era fericirea pe pământ. E greu însă să îţi ţii organismul în frâu că doar asta primeşte. Este despre disponibilitatea noastră de a ne controla permament. E teribil să îţi reglezi foamea şi să zici aşteaptă-aşteaptă cuminte. Acum nu mai avem autocontrol şi nici fermitate în a avea grijă de noi, ne lăsăm liberi să mâncăm orice-oricând şi apoi ne ducem la nutriţionist să pună biciul pe noi şi apoi iar stăm cuminţi şi apoi iar liber la joacă şi tot aşa”, a explicat Mihaela Bilic.

Citeşte şi Obiceiul prost care ne distruge dieta. De aici ne îngrăşăm de fapt. Secretul dezvăluit de Mihaela Bilic!