Dieta cu miere, metoda de slăbire rapidă care te ajută să topeşti 1 kg pe zi

Dieta cu miere are multe alte beneficii pe langa acela ca favorizeaza topirea kilogramelor in exces. Totusi, nu trebuie urmata mai mult de sase zile intrucat este restrictiva, ceea ce poate duce la deficit de minerale si vitamine.

05 dec. 2020, 12:21
Dieta cu miere, metoda de slăbire rapidă care te ajută să topeşti 1 kg pe zi
Dieta cu miere

Dieta cu miere te ajuta sa scapi de aproximativ 1 kg pe zi. Nu este recomandat sa o reiei de mai multe ori pe an, de doua-maximum trei ori este suficient. Cu toate acestea, poti integra mierea in alimentatia zilnica. Chiar si dupa terminarea dietei, poti continua sa-ti indulcesti ceaiul si cafeaua cu miere, sa amesteci cate o lingurita de miere in paharul cu iaurt sau in cutia de branza proaspata.

Beneficiile mierii asupra sanatatii si frumusetii

Mierea de albine este un bun energizant. Cand glucoza pe care o contine ajunge in sange, nivelul de energie al organismului creste. O lingurita de miere pusa dimineata in cafea sau in ceai iti da energie suficienta pentru cel putin jumatate de zi. Sau, daca nu obisnuiesti sa bei cafea sau ceai dimineata, ia o lingurita de miere ca atare. Procedeaza la fel si dupa-amiaza, atunci cand rezervele de energie sunt pe terminate.

Citeste si Dieta cu ciorbă de pui. Slăbești 3 kg într-o săptămână mâncând pe săturate

Lista de beneficii ale mierii este una foarte lunga: mierea are efecte antiinflamatorii, calmeaza tusea, reduce simptomele alergiilor de sezon, favorizeaza buna functionare a creierului, stimuleaza memoria, previne procesul de imbatranire prematura, alunga insomnia, imbunatateste starea de spirit, vindeca ranile si arsurile, intareste imunitatea, previne afectiunile gingivale, normalizeaza nivelul colesterolului.

Mierea are beneficii de necontestat si in cosmetica. Poate fi folosita in masti faciale sau in masti pentru par sau pentru unghii. Este intens hidratanta, mentine elasticitatea pielii si ii confera stralucire, elimina mancarimea si problemele scalpului, precum matreata, si intareste unghiile.

Cum tii dieta cu miere

Dieta cu miere este usor de tinut si are rezultate spectaculoase, favorizand eliminarea unui kilogram pe zi. Incepe-ti ziua cu un pahar de apa la temperatura camerei, in care adaugi o lingura de miere si un praf de scortisoara. Iata, mai jos, cum arata meniul pe fiecare zi:

Ziua 1

Mic-dejun: 2 linguri de miere, 1 cana de lapte cu continut scazut de grasime;
Pranz: 1 lingurita de miere, 100 g branza de vaci fara zahar;
Cina: 2 morcovi rasi pe care ii amesteci cu 1 lingurita de miere;

Ziua 2

Mic-dejun: 2 lingurite de miere amestecate intr-o cutie de cottage cheese;
Pranz: 1 lingurita de miere, 2 cani de lapte;
Cina: 2 morcovi rasi pe care ii amesteci cu 1 lingurita de miere. Inainte de culcare, o ceasca de iaurt degresat;

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.