Dieta cu murături care ajută să slăbeşti 5 kilograme în 7 zile

Dieta cu murături care ajută să slăbeşti 5 kilograme în 7 zile. Multă lume ştie că varza murată, castraveţii murati sau gogonelele conţin multiple vitamine şi minerale necesare organismului, însă puţini ştiu că ajută şi în procesul de slăbire.

02 nov. 2022, 16:18
Dieta cu murături care ajută să slăbeşti 5 kilograme în 7 zile
Dieta cu murături

Dieta cu murături care ajută să slăbeşti 5 kilograme în 7 zile. Murăturile sunt benefice florei intestinale, acestea fiind adevărate probiotice naturale pentru organism. Prin urmare, ajută la buna funcţionare a organismului şi la eliminarea toxinelor din corp.

Citeşte şi: Dieta cu mămăligă. Câte kilograme dai jos în doar o săptămână

Dieta cu murături. Cum poţi slăbi 5 kilograme în 7 zile

Un alt avantaj al murăturilor constă în faptul că au puţine calorii. 140 de grame de castraveţi muraţi conţin doar 17 calorii, iar 200g de varză murată au doar 25 de calorii. În plus, o gogonea murată, în medie, are 25 de calorii.

Pentru a da jos cinci kilograme în şapte zile, trebuie să prepari o salată din murături. Ingredientele necesare sunt: 200 g varză murată, 5 castraveciori muraţi, 4 gogonele şi un pepenaş murat. Se taie ingredientele şi se amestecă cu o lingură de ulei. Nu adăuga sare, deoarece murăturile au suficientă sare.

Se vor consuma câte 300 de grame de salată la fiecare masă. Meniul este acelaşi, zilnic.

Mic Dejun: Două ouă fierte şi salată de murături

Gustare: o porţie de salată de murături

Prânz: 300 de grame de piept de pui la grătar şi salată de murăruri

Gustare: o porţie de salată de murături

Cină: Peşte afumat şi o porţie de salată de murături

Gustare: Cu două ore înainte de culcare, 150g de salată de murături.

Câtă vreme urmezi această dietă, nu trebuie să consumi cafeaua şi orice alte lichide pe care le consumai în mod normal. Se va bea doar apă şi, cel mult, un ceai neîndulcit dimineaţa, potrivit. Este necesar să se bea cel puţin 2,5 – 3 litri de apă pe zi.