Dietă cu ouă şi mere. Iată cum să slăbeşti 10 kilograme în câteva zile

Dieta cu ouă şi mere. Merele sunt foarte bune pentru sănătoate noastră, pentru că au un conţinut important de antioxidanţi şi vitamine. Reglează nivelul glicemiei, conţin anumiţi fitonutrienţi, cum ar fi quercetina, care pot să prevină fluctuaţiile bruşte ale nivelului de zahăr din sânge. Ouăle vin cu alte substanţe nutritive importante.

RomaniaTV.net
19 nov. 2017, 08:48
Dietă cu ouă şi mere. Iată cum să slăbeşti 10 kilograme în câteva zile

Dieta cu ouă şi mere. Despre mere se spune că protejează împotriva sindromului metabolic, persoanele care consumă mere în fiecare zi, au un risc mai scăzut de a suferi, de-a lungul vieţii, de sindromul metabolic, care poate cauza diabet şi boli grave de inimă.

Pe de altă parte, ouăle sunt printre cele mai hrănitoare alimente. Se spune despre ou că este singurul aliment care conţine proteine de clasa I în totalitate. Oul conţine luteină şi zeaxantină, două proteine importante care ajută la menţinerea sănătăţii ochilor şi previne boli precum cataracta.

Dieta cu ouă şi mere. Tot de spre ou se mai spune că protejează sânii, pentru că are un conţinut bogat în colină, dar şi în vitamină, importante pentru această parte a corpului. Este bogat şi în vitamina D, un tip care se absoarbe uşor în organism şi poate fi utilizată de sistemul endocrin şi osos.

Alături de alte alimente bogate în acizi graşi, completează necesarul lipidic şi intervine în prevenţia hipertensiunii arteriale, bolile nervoase, demenţe, infarct sau accidente vasculare cerebrale.

Citeşte şi Dieta minune. Cum să slăbeşti 3 kilograme până la Crăciun