Dieta cu peşte, ţinută de Mihaela Bilic: „După două săptămâni nu mai aveam pofte culinare”

Dieta cu peşte, ţinută de Mihaela Bilic. Este unul dintre cei mai apreciaţi medici nutriţionişti din România, iar sfaturile sale sunt respectate întocmai de cei care îi urmăresc activitatea. Recent, a dezvăluit dieta care a ajutat-o să slăbească şi să îi scadă pofta de dulce.

17 mart. 2022, 09:20
Dieta cu peşte, ţinută de Mihaela Bilic: „După două săptămâni nu mai aveam pofte culinare”
Dieta cu peşte, ţinută de Mihaela Bilic

Dieta cu peşte, ţinută de Mihaela Bilic. În ceea ce priveşte kilogramele, vedeta a avut mereu între 55 kg și 65 kg. Aceasta a declarat că toata viața ei a fost o dietă, având privilegiul de a-și inventa propriile regimuri alimentare. Aceasta a mai recunoscut că are câteva slăbiciuni când vine vorba de mâncare, cum ar fi cartofii prăjiți, croissantele și merdenelele.

Citeşte şi: Leguma minune care vindecă durerile de stomac, dezvăluită de Mihaela Bilic: „Este numărul unu în protecția anticancer”

Dieta cu peşte, ţinută de Mihaela Bilic

Vedeta s-a confruntat cu kilogramele în plus din cauza unui tratament hormonal și pentru a slăbi a consumat pentru un timp doar pește cu legume.  Medicul nutriţionist dorea să rămână în însărcinată și din cauza aceasta s-a îngrăşat. Pentru că voia cu orice preţ să slăbească, a decis să urmeze o cură de slăbire bazată pe pește cu legume timp de un an de zile.

După două săptămâni, nu mai aveam fantezii culinare, dorințe, pofte, am simțit dintr-o dată o mare eli­be­rare.”, a declarat Mihaela Bilic.

Medicul nutriționist a declarat că este foarte importat să mâncăm puțin din toate, atunci când urmăm o dietă. Mihaela Bilic a menționat că problema nu e cura de slăbire, ci faptul că ne îngrășăm la loc după încheierea acesteia. De aceea este importat ca persoanele ce doresc să slăbească să reducă porția cu 30-50 la sută.

De ce este esențial să slăbim mâncând puțin din toate? Pentru că așa există șansa să respectăm această strategie pe viață, fără interdicții și frustrări, doar cu limită la cantitate”, a declarat medicul nutriționist.

Vedeta nu recomandă regimurile disociate, ci mai degrabă pe cele asociate. Persoanele ce elimină o anumită categorie de alimente, se vor întoarce mai devreme sau mai târziu la acea categorie și vor lua din nou în greutate. Aceasta a menționat că este nevoie de reguli, disciplină și că moderația se învață.

Decât un kilogram de mere care nu taie pofta de dulce, mai bine mâncați o feliuță de tort de ciocolată”, a declarat Mihaela Bilic.