Dieta cu pufuleţi: Slăbeşti garantat 7 kilograme în doar 4 săptămâni

Majoritatea femeilor sunt nemulțumite de greutate. Unele ar face orice numai să scape de kilogramele în plus. Existe nenumărate diete, care promit să vă scape de kilogramele nedorite.

10 mart. 2018, 04:54
Dieta cu pufuleţi: Slăbeşti garantat 7 kilograme în doar 4 săptămâni

Dieta pe bază de pufuleți

Dimineața: este obligatoriu să bei o cană de ceai de păpădie, anghinare, mentă sau din frunze de dud ori urzici, dar și ceai negru sau verde.

În fiecare dimineață alege să consumi un alt ceai. De exemplu, dacă într-o dimineață ai savurat un ceai de păpădie, în dimineața următoare bea de anghinare. Și tot așa.

Toate aceste ceaiuri dizolvă grăsimile și vor contribui și ele la recuperarea siluetei tale. Mănâncă jumătate de pungă de pufuleți.

Iaurt, legume, fructe, carne și pufuleți

Gustare: 100 -120 de grame de iaurt și vreo două mâini cu pufuleți

Prânz: 100 de grame de legume și 100 de grame de carne. Acestea trebuie musai preparate la aburi, cuptor sau fierte.

Gustare: Un fruct la alegere dintre acestea: măr, pară, portocală, grepfrut, clementină.

Mănâcă și pufuleți (vreo două mâini).

Cafeaua nu este permisă

Seara: O salată (la alegere, dar care să nu depășească 200 de grame). Bea și o cană de ceai (la fel cu cel pe care l-ai băut dimineață) și mănâncă o mână de pufuleți.

Kilogramele în plus sunt inamicul oricărei femei. Nu există femeie care să nu se lupte pentru a-și atinge greutatea ideală și de aceea mai există o dietă care te va ajuta să scapi în cel mai scurt timp de kilogramele în plus:

Potrivit medguru.ie, dieta a fost creată de cardiologii americani, ai căror pacienţi aveau nevoie să slăbească mult într-un timp scurt. Dat fiind faptul că în doar 14 zile se putea slăbi atât de mult, regimul şi-a câştigat popularitatea printre starurile de la Hollywood şi imediat printre oamenii din întreaga lume. Rețeta trebuie preparată seara, iar supa trebuie consumată pe tot parcursul zilei următoare!