Dieta cu tărâţe de grâu. Are efecte miraculoase

Pe lângă faptul că sunt ieftine și le găsești ușor în marile magazine, tărâțele de grâu sunt bogate în vitamine și fibre și te ajută să slăbești. Iată cum poți ține această dietă și cât slăbești cu ajutorul ei.

04 nov. 2014, 10:08
Dieta cu tărâţe de grâu. Are efecte miraculoase

Tărâțele scad pofta de mâncare pentru că se umflă în contact cu lichidul, iar asta înseamnă că te vei simți sătulă mai multă vreme, așadar vei mânca mai puțin. Sunt bogate în fibre astfel că tărâțele de grâu îți reglează tranzitul intestinal. Dieta aceasta este eficientă – poți slăbi 4 kilograme în două săptămâni – și se ține o lună de zile. Multe persoane spun că și-au menținut greutatea și după terminarea dietei, chiar fără să mai consume tărâțele de grău. Ideal este să consumi înainte de fiecare masă 2 lingurițe de pulbere de tărâțe, pe care o poți înmuia în apă, ceai, iaurt sau supă răcită.

Cum se ține dieta cu tărâțe de grâu:

Înainte de micul dejun, bea un pahar cu apă în care ai lăsat cu o seară îniante o linguriță de tărâțe de grâu. Apoi poți începe să mănânci astfel:

La micul dejun mănâncă un pahar de iaurt degresat (poate fi grecesc sau normal), cu 2 lingurițe de tărâțe de grâu. Mai poți mânca și un ou fiert (tare sau moale, după plac).

La prânz mănâncă două lingurițe de tărâțe înmuiate în apă, apoi poțo consuma un fel de pește făcut la grătar sau la cuptor – ori altă carne ușoară (pui sau curcan) în cantități mici. Poți mânca una sau două felii de pâine integrală. În locul cărnii, poți alterna cu salate ușoare, fără sosuri, peste care să presari 2 lingurițe de tărâțe de grâu.

La cină mănâncă două lingurițe de tărâțe de grâu înmuiate în apă, alături de o porție mică de friptură cu legume sote. Poți bea și o cană de ceai verde, deteinizat (ca să poți dormi).

Ca gustare poți mânca un fruct și 2 lingurițe de tărâțe de grâu înmuiate.

Sursa: avantaje.ro