Dieta de 4 săptămâni îţi oferă o siluetă perfectă fără prea mult efort

Publicat: Luni, 16 Februarie 2015 11:35 // Actualizat: Luni, 16 Februarie 2015 11:35 // Sursa: romaniatv.net
O nouă dietă pentru atingerea unei siluete de invidiat şi a unei condiţii fizice optime, concepută de specialiştii britanici, prevede că la fiecare masă să fie consumaţi carbohidraţi, cafeaua nu trebuie exclusă total, iar exerciţiile fizice trebuie făcute cu moderaţie.
Foto: telegraph.co.uk

Dieta de patru săptămâni "Fitness and Food Effect" (Efectul fitnessului şi al mâncării, n.r.) a fost concepută de medicul nutriţionist Michelle Storfer şi de Faya Nilsson, specialistă în fitness care scrie şi pe blogul fitnessontoast.com.

Ea recomandă consumul de carbohidraţi, băutul de cafea, dar şi de ciocolată caldă, consumul de alimente până la atingerea sentimentului de saţietate şi efectuarea de exerciţii fizice cu moderaţie, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

SĂNĂTATEA TA: Dieta cu miere de albine

Programul de 28 de zile include zile în care trebuie executate intensiv exerciţii de tip cardio, dar şi zile de relaxare şi o zi dedicată exerciţiilor de tip stretching.

Potrivit planului de exerciţii fizice, într-o săptămână trei zile trebuie să fie dedicate unor programe de exerciţii fizice de 30 de minute, axate pe tonifierea muşchilor şi dobândirea de rezistenţă.

Dietele zodiilor. Ce dietă îţi recomandă astrele

Două zile trebuie să fie dedicate relaxării, fără exerciţii, una va include exerciţii de tip stretching, iar una dintre zile va conţine un program intensiv de exerciţii de tip cardio.

Citeşte mai mult pe eva.ro.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 feb 11:57
...carbohidraţi, cafeaua nu trebuie exclusă total, iar exerciţiile fizice trebuie făcute cu moderaţie. Citește mai departe… Mai mult ...
16 feb 11:54
...de specialiştii britanici, prevede că la fiecare masă să fie consumaţi carbohidraţi, cafeaua nu …read more ...
16 feb 11:53
... .block-title a,
.block-title span,
.td-tags a:hover,
.td-scroll-up-visible,
.td-scroll-up,
.sf-menu ul .current-menu-item >...
16 feb 11:50
...masă să fie consumaţi carbohidraţi, cafeaua nu trebuie exclusă total, iar exerciţiile fizice trebuie făcute cu moderaţie. Citește mai departe… Source: romaniatv.net
google_ad_client =...
16 feb 11:49
...masă să fie consumaţi carbohidraţi, cafeaua nu trebuie exclusă total, iar exerciţiile fizice trebuie făcute cu moderaţie. Citește mai departe… Soursa: romaniatv.net
google_ad_client =...
16 feb 11:47
...fie consumaÅ£i carbohidraÅ£i, cafeaua nu trebuie exclusă total, iar exerciÅ£iile fizice trebuie făcute cu moderaÅ£ie. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8741
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H