Dieta Dukan te ajută să slăbeşti 20 de kg

Una dintre cele mai populare diete din întreaga lume este și cea Dukan. Ce are aceasta atât de deosebit ? În primul rând, spre deosebire de alte regimuri de slăbire, aceasta nu presupune ca porțiile de mâncare să fie minuscule și nici să-ți numeri caloriile.

RomaniaTV.net
14 sept. 2016, 08:54
Dieta Dukan te ajută să slăbeşti 20 de kg

În plus, poate că și cel mai important aspect, această dietă nu are efect yo-yo.

De asemenea, această dietă te va ajuta să scapi de 10 kg în doar două săptămâni și poți slăbi și mult mai mult. Dieta are patru etape și trebuie respectate cu sfințenie:

1. Etapa de atac

În această etapă vei da jos kilogramele care-ți dau bătăi de cap de atât de multă vreme. Cât ține această etapă ? Păi acest lucru depinde de cât de multe kilograme vrei să topești. De exemplu, dacă să scapi de 20 de kg trebuie să ții un regim între 7 și 10 zile, dar nu mai mult.

Citeşte şi  Dieta Dukan, în topul celor mai nocive regimuri de slăbit

Ce ai voie să mănânci în această perioadă: carne roșie, fructe de mare, carne de pasăre, ouă, lactate degresate și mezeluri. Carne se fierbe, sau se gătește la aburi ori se prepară la grătar. Nu se folosește ulei. În schimb, ai vloie să mănânci oricât (doar alimentele menționate, nimic altceva). Și asta vei consuma între 7 și 10 zile.

2. Etapa de croazieră

În această perioadă (o săptămână și 10 zile), o zi se consumă legume și proteine, iar a doua zi se mănâncă la fel ca în faza de atac.

Citeşte mai mult pe click!sanatate.ro