Dieta extremă pe care a ținut-o Mihai Trăistariu. Artistul abia se mai ținea pe picioare: „Am căzut într-o stare de leșin și mi-am dat seama că nu este chiar ok”

Mihai Trăistariu era hotărât să scape rapid de kilogramele în plus, așa că artistul a combinat înfometarea cu mersul la sală și exercițiile fizice. Totodată, a mai apelat la un truc extrem de cunoscut care îl ajuta să își taie pofta de mâncare, respectiv a băut constant apă cu lămâie.

29 mart. 2023, 18:19
Dieta extremă pe care a ținut-o Mihai Trăistariu. Artistul abia se mai ținea pe picioare: „Am căzut într-o stare de leșin și mi-am dat seama că nu este chiar ok”

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, care a fost constant în atenția publicului, în special pentru excentricitățile de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Aceasta a dezvăluit recent că a slăbit 10 kilograme și că a reușit această performanță printr-o metodă pe care a învățat-o de la o fostă iubită, cu care cântărețul ar fi avut o relație în anul 2009 și cu care s-ar fi și logodit la momentul respectiv.

Citește și: Ce-și dorește Mihai Bendeac de la o femeie. Regulile stricte pe care trebuie să le respecte pretendentele sale: „Sunt anumite lucruri pe care mi-ar plăcea să le aibă”

Artistul a dezvăluit într-un interviu pentru Antena Stars că a reușit să slăbească pentru că s-a înfometat. Acesta a explicat că a vrut să slăbească, deoarece nu mai era mulțumit cu greutatea lui. Mihai Trăistariu susține că în timpul pandemiei ar fi pus câteva kilograme în plus. Așadar, acesta s-a ambiționat să slăbească, însă admite chiar și el că această metodă nu a fost deloc ușoară și că i-ar fi creat stări de leșin. Acesta s-a gândit să schimbe puțin abordares și să mănânce totuși o masă pe zi.

„Recunosc că prima dată când am auzit de treaba asta a fost prin 2009, când aveam o iubită, cu care m-am și logodit, și care se înfometa, își lua la ea un morcov în poșetă (…) Pe 2 ianuarie m-am cântărit și mi-am dat seama că m-am îngrășat din pandemie, față de cum știam eu, când eu întotdeauna am avut 62 de kilograme. M-am ambiționat și am zis să mă înfometez și eu să văd cum e înfometarea și efectiv în primele zile nu am mâncat nimic”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars

Cum a scăpat Mihai Trăistariu de kilograme

Mihai Trăistariu era hotărât să scape rapid de kilogramele în plus, așa că artistul a combinat înfometarea cu mersul la sală și exercițiile fizice. Totodată, a mai apelat la un truc extrem de cunoscut care îl ajuta să își taie pofta de mâncare, respectiv a băut constant apă cu lămâie. Totuși, artistul a realizat rapid că acest stil de viață nu este tocmai potrivit și a recunoscut că varianta pe care a ales-o nu este deloc sănătoasă.

„Am început să fac și sală ca să dau kilogramele mai repede și m-am înfometat, mi-am făcut apă cu lămâie pentru că știam de la profesorul meu de sport că apa cu lămâie taie foamea și mi-am stors actritura în apă, mi-am pus-o în frigider și din oră în oră beam câte 2-3 guri ca să îmi taie foamea și așa m-am abținut 2-3 zile, am căzut într-o stare de leșin și mi-am dat seama că nu este chiar ok și încet-încet am început să mănânc foarte puțin”, a adăugat artistul.

După acest efort uriaș, Mihai Trăistariu a reușit să ajungă la greutatea pe care și-a dorit-o și este cât se poate de fericit cu felul în care este corpul lui acum. Totuși acesta a subliniat că nu recomandă deloc această metodă tocmai pentru că nu este deloc sănătoasă.

Citește și: De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Survivor România: „Nu-mi place să-mi fac dușmani doar de dragul ratingului”