Dieta Hollywood: slăbeşti şi te detoxifici

Ca în fiecare vineri, vă oferim o dietă sănătoasă propusă de Sfatulparintilor.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 09:49
Dieta Hollywood: slăbeşti şi te detoxifici

Dieta Hollywood este una dintre dietele sănătoase pe care le puteţi urma fără să vă temeţi că vă vor afecta starea generală.

Originile dietei Hollywood

Dieta Hollywood a fost creată de Jamie Kabler, autoproclamat „consilierul nutriţionist al vedetelor”. Kabler a inventat „Dieta minune de 48 de ore de la Hollywood” după ce a vizitat un spa european pentru a-şi rezolva problemele cu greutatea. Apoi a decis să-i ajute pe oameni să slăbească şi să-şi detoxifieze organismul. Potrivit site-ului oficial al dietei, aceasta a fost lansată în decembrie 1997, iar de atunci peste 10 milioane de oameni au testat-o.

Principiile dietei Hollywood

Efectul de slăbire şi de detoxifiere al dietei miracol de la Hollywood se datorează consumului mare de lichide (suc natural de fructe şi apă plată) în 48 de ore, fără să mănânci altceva. Sunt interzise chiar băuturile care conţin calorii, apa minerală şi gumă de mestecat. Nu sunt permise, de asemenea, cafeaua, consumul de alcool şi fumatul. Dieta este recomandată doar o singură dată pe lună, deşi mulţi o practică o dată pe săptămână. Urmând această dietă poţi pierde aproximativ 5 kilograme în 2 zile.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro